«Nα τηρηθεί το δίκαιο...»

Από sdna.gr: Ο επίσημος ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε τη θέση του αναφορικά με τις φήμες που ακούγονται περί αναβολής του αγώνα με την ΑΕΚ, με την πλευρά του Δικεφάλου να υποστηρίζει πως θα πρέπει να τηρηθεί το δίκαιο...
Πηγή: sdna.gr
«Nα τηρηθεί το δίκαιο...»

Το πρόβλημα που υπάρχει αναφορικά με τη διεξαγωγή του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, είναι εδώ και μέρες γνωστό, από τη στιγμή που την ίδια μέρα, λίγο πιο δίπλα είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Η λύση που δόθηκε χθες, ήταν να αλλάξουν ώρα διεξαγωγής οι δύο αγώνες, με την αναμέτρηση των δύο Δικεφάλων να ορίζεται για τις 16:00 το μεσημέρι. Αυτό έφερε τις αντιδράσεις των ομάδων που δεν ήθελαν να αγωνιστούν τη συγκεκριμένη ώρα και έτσι ξεκίνησε ένας νέος φαύλος κύκλος συζητήσεων, για να βρεθεί μία λύση.

Μάλιστα, σήμερα υπήρξαν και φήμες που θέλουν μέχρι και την αναβολή του αγώνα κάτι που ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίσει τη θέση του, με τους "ασπρόμαυρους" να τονίζουν..."δεν υπάρχει λογική να αλλάξει ημερομηνία ο αγώνας μας, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες", ενώ η επιθυμία του ΠΑΟΚ είναι να τηρηθούν τα όσα έχουν συμφωνηθεί μέχρι τώρα μεταξύ των ομάδων.

Διαβάστε ακόμη...