Ο Ιβιτς κερδίζει πόντους

Από sentragoal.gr: Η αλλαγή αγωνιστικής νοοτροπίας που δείχνει ο ΠΑΟΚ επί ημερών Ιβιτς, η αποτελεσματικότητα ακόμα και σε παιχνίδια που πάνε να "στραβώσουν" και η αξιοποίηση του διαθέσιμου έμψυχου δυναμικού είναι τρία στοιχεία που δεν έχουν περάσει απαρατήρητα στο εσωτερικού του Δικεφάλου του Βορρά.
Πηγή: sentragoal.gr
Ο Ιβιτς κερδίζει πόντους

Kαι αν σε αυτά προστεθεί και η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, τότε ο Σέρβος τεχνικός θα έχει βάλει δικαίως το όνομά του στο τραπέζι των υποψήφιων προπονητών εν όψει της νέας χρονιάς.

Η αναζήτηση μπορεί να συνεχίζεται όπως και οι προτάσεις από γραφεία ατζέντηδων, αλλά ο Βλάνταν Ιβιτς έχει κερδίσει πολλούς πόντους με τη μέχρι τώρα παρουσία του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, ειδικά λόγω των δεδομένων που υπήρχαν τη στιγμή που πήρε τη σκυτάλη από τον Ιγκόρ Τούντορ.

Το συγκεκριμένο θέμα, βέβαια, θα ανοίξει αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ, όταν και θα υπάρχουν όλα τα δεδομένα στο τραπέζι, με στόχο να βρεθεί ο επόμενος (που μπορεί να είναι και ο νυν) τεχνικός το συντομότερο δυνατό.

Ο Ιβιτς κέρδισε (και) τον «Μίτκο»

Χρειάστηκε να περάσουν 100 μέρες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός έδωσε το «παρών» στο φινάλε του αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, στο οποίο κάθε έξτρα παρουσία, σε σχέση με αυτές που υπολόγιζε ο Βλάνταν Ιβιτς, είναι χρήσιμη. Το τελευταίο διάστημα οι Ιβιτς και Μπερμπάτοφ συζήτησαν αρκετά, με τον πρώτο να προσπαθεί να πατήσει και πάνω στον εγωισμό του δεύτερου, για ένα αξιοπρεπές φινάλε σεζόν, προκειμένου να αφήσει πίσω όλα όσα είχαν συμβεί μέχρι τώρα.

Ο Μπερμπάτοφ ανταποκρίθηκε, αν και χρειάστηκαν να γίνουν και κάποιες υποχωρήσεις (όπως η συμμετοχή του Βούλγαρου στο φιλικό προς τιμή του Στόιτσκοφ) όμως στη Νέα Σμύρνη έδωσεν με το τρόπο που μπορούσε και χρειάστηκε χείρα βοηθείας στον Ιβιτς, με την επαναδραστηριοποίηση του παίκτη να έχει σε μεγάλο βαθμό να κάνει με τον Σέρβο τεχνικό, που προσπάθησε να πάρει ό,τι μπορούσε από ένα αγωνιστικό κεφάλαιο το οποίο ο ΠΑΟΚ φέτος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Σκέψεις για αλλαγές με Πανιώνιο

Με τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα στα τρία πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ να είναι ελάχιστες από αγώνα σε αγώνα, ο Βλάνταν Ιβιτς σκέφτεται να δώσει ανάσες σε κάποιους στην αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, εν όψει ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Οι Σκόνδρας, Βίτορ, Αντόνις, Κοροβέσης και Μπερμπάτοφ φαίνεται να βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» για να αγωνιστούν είτε ως βασικοί είτε ως αλλαγή την Πέμπτη, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει παρουσία του Ιβάν Σαββίδη αλλά και του Λούμπος Μίχελ που θα έχει επιστρέψει από νέο ταξίδι που έκανε χθες στο εξωτερικό.

Ο «κίτρινος πυρετός»

Χάρης Χαρίσης και Δημήτρης Πέλκας συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσουν ο πρώτος από το παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο τον Πανιώνιο στην Τούμπα και ο δεύτερος από το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Με μια πρώτη ανάγνωση, ο Χαρίσης θα απουσιάσει σε παιχνίδι στο οποίο επαναδραστηριοποιείται ο Τζιόλης και ο Πέλκας σε αυτό στο οποίο ο Ιβιτς θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με τρεις εσωτερικούς μέσους (Τζιόλη, Χαρίση κα Τσίμιροτ) όπως έκανε στο παιχνίδι στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη...