«Σιγή ασυρμάτου» για Μακ και Κάτσε

Από gazzetta.gr: Οι πιθανότητες συμμετοχής του Ρόμπερτ Μακ στον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό αρχίζουν να μειώνονται. Δυσκολίες και στην περίπτωση του Κάτσε.
Πηγή: gazzetta.gr
«Σιγή ασυρμάτου» για Μακ και Κάτσε

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς δεν γνωρίζουν ακόμη και σήμερα αν θα μπορούν να υπολογίζουν στην παρουσία των Ρόμπερτ Μακ και Εργκίς Κάτσε στον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η είδηση, μάλιστα, για την απουσία του Μάρκους Μπεργκ, λόγω υποχρεώσεων στην εθνική Σουηδίας, δεν ήχησε και τόσο ευχάριστα στα αφτιά των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Οι παράγοντες του Δικεφάλου, πολύ περισσότερο ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ, προσπάθησαν να βρουν μια λύση στο θέμα του 24χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν λέει το παραμικρό γύρω από το θέμα, η κίνηση με τον Σάμπο ήταν ένα άνοιγμα προς τους Σλοβάκους, αλλά φαίνεται ότι ο Μακ στις 29 Μαίου θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το προπονητικό κέντρο της εθνικής Σλοβακίας.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει οριστική και επίσημη απάντηση, ούτε κι από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλβανίας, στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς την θετική κατεύθυνση και για τους δύο ποδοσφαιριστές.

 

Διαβάστε ακόμη...