«Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλί πάνω από τον Παναθηναϊκό!» (audio)

Από metrosport.gr:Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καπετανόπουλος, και αναφέρθηκε στην πορεία του «Δικεφάλου» στα πλέι οφ και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα να καταλάβει την πρώτη θέση στο μίνι π ρωτάθλημα.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλί πάνω από τον Παναθηναϊκό!» (audio)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Καπετανόπουλου:

Για το αν περίμενε ότι θα ανακάμψει ο ΠΑΟΚ: «Ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να ρολάρει καλύτερα η ομάδα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο η αλλαγή προπονητή, κυρίως στην ψυχολογία. Δείχνουν όλοι τις πραγματικές τους δυνατότητες και αυτό είναι καλό για την ομάδα».

Για το αν ήταν σωστή η απομάκρυνση του Τούντορ: «Δεν ήταν μόνο σε έναν αγώνα κακός ο ΠΑΟΚ, ήταν σε συνεχόμενους. Δεν μπορούσε να πάρει αποτελέσματα και η ποιότητα του ποδοσφαίρου που έπαιζε ήταν κακή. Βασικός υπεύθυνος ήταν ο προπονητής. Όταν δεν υπάρχει σταθερός κορμός στην ομάδα, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Η ομοιογένεια είναι το Α και το Ω. Δεν υπήρχε αρχή, μέση και τέλος στην ομάδα. Τώρα βλέπουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα».

Για τις αλλαγές που έχει φέρει ο Ίβιτς: «Η όλη λειτουργία της ομάδας και η τακτική έχουν αλλάξει κατά 90%. Τώρα δείχνει την εικόνα ομάδας και υπάρχει αισθητή βελτίωση».

Για το γεγονός ότι οι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα: «Αυτό υπάρχει σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Στα κρίσιμα παιχνίδια αυτοί που σηκώνουν την ομάδα στις πλάτες τους είναι τα ονόματα. Από αυτούς υπάρχουν οι απαιτήσεις. Οι ταλαντούχοι πρέπει να ακολουθήσουν. Η βοήθεια που προσφέρεται από τα νέα παιδιά είναι πολύ σημαντική. Αν λειτουργούν σωστά οι πρωτοκλασάτοι η ομάδα δεν έχει πρόβλημα».

Για τη μάχη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ: «Και οι τρεις θα το διεκδικήσουν μέχρι τέλους, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ. Σε όλα τα επίπεδα είναι ένα σκαλί πάνω από τον Παναθηναϊκό. Θέλει ακόμα βελτίωση στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όλα τα άλλα είναι πολύ καλά. Νομίζω ότι τα άλλα στοιχεία, όπως η οργάνωση, έχουν γίνει πολύ καλά πλέον και το μόνο που μένει είναι η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό βελτιώνεται με τις μεταγραφικές κινήσεις. Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος από όλες τις απόψεις. Το πιστεύω αυτό. Είχα πει ότι στο μεταγραφικό κομμάτι ήταν δυσκοίλιος ο ΠΑΟΚ, αλλά μόνο εκεί. Αν έρθουν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές θα βελτιωθεί η ποιότητα και θα αλλάξει αισθητά η εικόνα».

Για τον συνδυασμό έμπειρων και ταλαντούχων νεαρών παικτών: «Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Για να ανταπεξέλθει θα πρέπει να έχει και πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές. Αν έρθουν αυτοί, τότε τα παιδιά που θα ακολουθήσουν θα έχουν πιο εύκολο έργο και θα αναδειχθούν πιο εύκολα. Ο ΠΑΟΚ έχει χαράξει αυτή τη ρότα. Θέλει να βγάλει νέους ποδοσφαιριστές και το θεωρώ πολύ καλό».

Ακούστε τα όσα είπε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος  ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...