“Δεν ήξερε σε ποια ομάδα ήταν προπονητής ο Τούντορ”

Από arenafm.gr: Ο Τάκης Παντέλης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
“Δεν ήξερε σε ποια ομάδα ήταν προπονητής ο Τούντορ”

"Και με τον Παναθηναϊκό που τον είδα βλέπω έναν πολύ διαφορετικό ΠΑΟΚ. Έχει αλλάξει νοοτροπία, έχει άλλον αέρα με τον νέο προπονητή. Μου αρέσει παίζει άλλο στυλ άλλο ποδόσφαιρο. Τώρα αυτό ενδιαφέρει. Το αποτέλεσμα.

Ο Ίβιτς από τη μέρα που ανέλαβε άλλαξε την ψυχολογία των παικτών, γνωρίζει τι εστί ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να κάνει θαύματα, αφού στην προετοιμασία γίνεται η βασική δουλειά. Έχει κάνει όμως πολλά βήματα μπροστά. Πιστεύω ότι μπορεί και θα τερματίσει πρώτος ο ΠΑΟΚ.

Μετά την ήττα αυτή, ο Πανιώνιος δεν έχει βλέψεις να μπει στην δυάδα. Ο Πανιώνιος ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το επεισόδιο με τον Μπακασέτα.

Είμαι υπέρ του παίκτη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει και την ομάδα του. Όταν έφυγε από τον Αστέρα έφυγε διωγμένος. Έρεπε να τιμήσει πρώτα τον Πανιώνιο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον σύλλογο.

Φυσικά ο παίκτης θα κοιτάξει το συμφέρον του. Πιστεύω ότι δε θα έχει δυσκολία ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη χωρίς Μπακασέτα και Οικονόμου. Πρέπει από την αρχή να το πάρει σοβαρά το ματς.

Όλα τα παιδιά μάχονται σε σχέση με πριν. Έπαιξαν σαν ομάδα. Η ευχάριστη έκπληξη είναι ότι ο Γλύκος που παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει.

Ο Πουρλιοτόπουλος είναι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θα γίνουν σωστές επιλογές και θα πάει καλύτερα από φέτος.

Ο προπονητής πριν τον Ίβιτς αποδείχτηκε μικρός άνθρωπος. Κατηγορούσε τους παίκτες. Δεν είχε καταλάβει o Toούντορ σε ποια ομάδα ήταν προπονητής. Υποτίμησε τον ΠΑΟΚ."

Διαβάστε ακόμη...