Η πολυφωνία στο σκοράρισμα, οδηγός του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ πήρε την δεύτερη νίκη του στο μίνι-πρωτάθλημα στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, με διαφορετικούς σκόρερ από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια.
Πηγή: metrosport.gr
Η πολυφωνία στο σκοράρισμα, οδηγός του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την Νέα Σμύρνη σε ένα κομβικό παιχνίδι που του δίνει την δυνατότητα να διαχειριστεί ακόμη καλύτερα την συνέχεια για να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πέντε γκολ που πέτυχε η ομάδα στους τρείς πρώτους αγώνες των πλέι οφ, σημείωσαν πέντε διαφορετικοί παίκτες, κάτι που αποδεικνύει τον επιθετικό πλουραλισμό της.

Χθες για παράδειγμα σκόραραν οι Κλάους και Μακ, οι οποίοι δεν είχαν πετύχει γκολ στα δύο πρώτα ματς με την ΑΕΚ και τον Παναθηναικό. Εναντίον της Ένωσης στην Τούμπα είχαν σκοράρει οι Ροντρίγκες και Μυστακίδης.

Στον αγώνα της Λεωφόρου, το μοναδικό γκολ του ΠΑΟΚ που έπαιξε με 10 παίκτες επί 75 λεπτά, είχε σημειώσει ο Χάρης Χαρίσης. Και χθες όπως προαναφέραμε, σκόραραν οι Κλάους και Μακ. Οι δύο πιο παραγωγικοί παίκτες του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν.

Πρώτος σκόρερ ο Κλάους

Για την ακρίβεια ο Κλάους Αθανασιάδης με το χθεσινό του τέρμα, έφθασε στα 13 συνολικά, εκ των οποίων τα 12 στο Πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο. Ο Μακ έχει πετύχει 20 γκολ (και με το χθεσινό) σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων τα 7 στο πρωτάθλημα, τα 4 στο Κύπελλο και τα 9 στο Γιουρόπα Λίγκ.

Διαβάστε ακόμη...