Ο Αθανασιάδης "χτυπά" στα "διπλά" της Ν. Σμύρνης

Aπό sport24.gr: Ρόλο πρωταγωνιστή έχει ο Στέφανος Αθανασιάδης στις τρεις τελευταίες εκτός έδρας νίκες του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο αφού σκόραρε σε όλες πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα από τα συνολικά έξι του "Δικεφάλου"
Πηγή: sport24.gr
Ο Αθανασιάδης "χτυπά" στα "διπλά" της Ν. Σμύρνης

Αποστολή εξετελέσθη για τον ΠΑΟΚ... Ο "Δικέφαλος" πήρε σημαντική νίκη (0-2) απέναντι στον Πανιώνιο και έτσι βρίσκεται ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ (μαζί με τον Παναθηναϊκό).

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ήταν αυτός που "ξεκλείδωσε" την άμυνα των "κυανέρυθρων" κάνοντας το 0-1 στο 27' και βάζοντας τις βάσεις για την επιτυχία του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κλάους έχει ρόλο... πρωταγωνιστή στις τρεις τελευταίες εκτός έδρας νίκες του "Δικεφάλου" απέναντι στον Πανιώνιο και αυτό το λέμε γιατί βρήκε δίχτυα στα "διπλά" που πήραν οι "ασπρόμαυροι". Συγκεκριμένα στις 18/09/11 ο "Δικέφαλος" είχε νικήσει στην Ν. Σμύρνη τους "κυανέρυθρους" με 1-2 και ο Ελληνας φορ είχε πετύχει το πρώτο γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στις 04/11/12 ο ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας του Πανιωνίου με 1-2 και τα δύο τέρματα του "Δικεφάλου" τα είχε πετύχει ο Αθανασιάδης ο οποίος "χτύπησε" και στο 0-2 της Δευτέρας (23/5).

Ο Αθανασιάδης, λοιπόν, έχει σκοράρει τέσσερις φορές από τα συνολικά έξι γκολ που έχει πετύχει ο "Δικέφαλος" στα τρία τελευταία του "διπλά" (το 2011, το 2012 και το 2016) στην Ν. Σμύρνη.

Το τέρμα του Κλάους στον χθεσινό (23/5) αγώνα ήταν το πρώτο για τον Ελληνα φορ στα φετινά πλέι οφ και πλέον θα χρειαστεί να υπάρχει ανάλογη συνέχεια από τον παίκτη. Αλλωστε ανέκαθεν ο Αθανασιάδης αποτελεί σημαντικό "όπλο" για τον ΠΑΟΚ και στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος καλείται να είναι παραγωγικός για να βοηθήσει τους "ασπρόμαυρους" με τα γκολ του.

Πέντε γκολ στα πλέι οφ, πέντε διαφορετικοί σκόρερ...

Ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει πέντε γκολ στα πλέι οφ και μάλιστα έχει πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Απέναντι στην ΑΕΚ σκόραραν οι Ροντρίγκες και Μυστακίδης, κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Χαρίσης και στο ματς με τον Πανιώνιο οι Αθανασιάδης και Μακ.

Υπάρχει, δηλαδή, πλουραλισμός για τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής σχετικά με τους παίκτες του που έχουν βρει δίχτυα κατά την διαδικασία των πλέι οφ.

Διαβάστε ακόμη...