Οι 11 μνηστήρες για Λούκας!

Από inpaok.com: Ο Λούκας μέσα σε έναν χρόνο εκτόξευσε τις μετοχές του στα ύψη και πλέον το κασέ του έχει φτάσει στα όρια της ρήτρας του στην Λα Κορούνια που είναι στα 20 εκ. ευρώ, την οποία δείχνουν διατεθειμένες να καταβάλουν αρκετές μεγάλες ομάδες για να τον αποκτήσουν!
Πηγή: inpaok.com
Οι 11 μνηστήρες για Λούκας!

Ο Ισπανός έκανε φέτος μία εξαιρετική σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα έχοντας 17 γκολ και 10 ασίστ με αποτέλεσμα να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών τεράστιων συλλόγων για την απόκτησή του, τόσο από την Ισπανία, όσο και από την Ιταλία, την Αγγλία και τώρα και από την Γαλλία!

Μέχρι πρότινος είχε γραφτεί ότι για τον ενδιαφέρον έχουν δείξει η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο, η Βιγιαρεάλ και η Σεβίλλη από την Ισπανία, η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ και η πρωταθλήτρια Λέστερ από την Αγγλία και οι Νάπολι, Ίντερ και Φιορεντίνα από την Ιταλία.

Μιλάμε για 10 πολύ μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους που φλερτάρουν με τον Ισπανό, αλλά πλέον στο παιχνίδι φαίνεται ότι μπαίνει και η Μονακό από την Γαλλία, οπότε οι μεγάλοι «μνηστήρες» γίνονται 11!

Με τόσες ομάδες να ερίζουν για την απόκτησή του, φαίνεται ότι η τιμή του Λούκας δύσκολα θα πέσει κάτω από τη ρήτρα του στη Λα Κορούνια, δηλαδή τα 20 εκ. ευρώ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει το 30% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης, οπότε αν πιάσει το ύψος της ρήτρας του (20 εκ. ευρώ) ο Δικέφαλος θα πάρει 6 εκ. ευρώ!

Διαβάστε ακόμη...