Στις 30/05 η συγκέντρωση της αντιπολίτευσης με στόχο τις 35 ΕΠΣ

Από soccerplus.gr: Τη Δευτέρα (30/05, 20:00) στο ξενοδοχείο «Makedonia Pallas» στη Θεσσαλονίκη θα γίνει η συγκέντρωση των Ενώσεων που πρόσκεινται στην επονομαζόμενη «αντιπολίτευση».
Πηγή: soccerplus.gr
Στις 30/05 η συγκέντρωση της αντιπολίτευσης με στόχο τις 35 ΕΠΣ

Η ημερομηνία και το μέρος άλλαξαν έπειτα από επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι είναι διαθέσιμος στις 30/05 και 05/06, με την πρώτη να είναι η τελική επιλογή.

Στη συγκέντρωση θα είναι παρόντες τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ θα βρίσκεται και εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, σε περίπτωση που δεν δώσει το παρών ο Γιάννης Αλαφούζος.

Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης ευελπιστούν ότι η προσέλευση θα είναι ανάλογη αυτής που διοργάνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, με τον πήχη να έχει ανέβει στις 35 Ενώσεις.

Η συγκέντρωση θα είναι προπαρασκευαστική, ενώ στη ΓΣ της ΕΠΟ στις 24/06 εκτός από τη μετωπική αντιπαράθεση θα υπάρξει και καταμέτρηση δυνάμεων, με διαιρετική τομή τις ΕΠΣ που θα ψηφίσουν τον διοικητικό απολογισμό και αυτές που θα καταψηφίσουν ή θα δηλώσουν παρών.

Διαβάστε ακόμη...