Ο ΠΑΟΚ, ο Γιαννόπουλος και ο δραστήριος ρόλος

Από sport24.gr: Ο Χάρης Γιαννόπουλος, που είναι μεταξύ των υποψήφιων παικτών για τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν, για την προοπτική συνεργασίας με τον "Δικέφαλο" θέλει να γνωρίζει πως θα έχει ρόλο βασικού στους "ασπρόμαυρους".
Πηγή: sport24.gr
Ο ΠΑΟΚ, ο Γιαννόπουλος και ο δραστήριος ρόλος

O Xάρης Γιαννόπουλος ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ και πάντα είναι θετικός σε μια πιθανή επιστροφή του στον "Δικέφαλο". Το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε η διάθεση από πλευράς του για συνεργασία με τους "ασπρόμαυρους", είχε προταθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά το θέμα του δεν είχε "τρέξει".

Κάποια στελέχη του ΠΑΟΚ έχουν θετική άποψη για τον παίκτη (στη παρούσα φάση κυρίως στο μυαλό φαίνεται να υπάρχει ο Γιαννόπουλος να αποτελέσει εναλλακτική λύση) και είναι μεταξύ των υποψήφιων για το ρόστερ της νέας σεζόν. Με τον καλαθοσφαιριστή δεν έχει μιλήσει ακόμη κάποιο μέλος της ομάδας του "Δικεφάλου" παρά μόνο με τον ατζέντη του, αν και αυτό δεν έγινε τόσο πρόσφατα.

Αραγε τι σκέφτεται ο παίκτης για την προοπτική συνεργασίας με τους "ασπρόμαυρους"; Πέραν του οικονομικού που μπορεί να βρεθεί η λύση (με καλή διάθεση από την πλευρά της ομάδας και του παίκτη), για τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή αυτό που παίζει πολύ μεγάλη σημασία είναι ο αγωνιστικός ρόλος που μπορεί να έχει στον "Δικέφαλο". Ο Γιαννόπουλος έχει περάσει από μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, έχει παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα και γενικώς είναι ένας παίκτης με παραστάσεις.

Ως εκ τούτου για την πιθανότητα "γάμου" με τον "Δικέφαλο", θέλει να ξέρει πως στον ΠΑΟΚ θα έχει ρόλο βασικού και όχι να έρχεται από τον πάγκο. Με λίγα λόγια, ο Γιαννόπουλος επιθυμεί να αποτελεί σημαντικό κομμάτι στη "μηχανή" του "Δικεφάλου" και βλέπει αρνητικά το να έχει απλώς θέση αναπληρωματικού. Για τον παίκτη ήδη ενδιαφέρονται κάποιες ελληνικές ομάδες που μπορούν -εύκολα- να του δώσουν ρόλο βασικού.

Ο Μαρκόπουλος, ο Σταυρόπουλος και οι συναντήσεις

Καθημερινά μιλούν μεταξύ τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για το τι μέλλει γενέσθαι εν όψει της νέας σεζόν και τις επόμενες μέρες φαίνεται πως θα γίνουν συναντήσεις με ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος. Αναμένεται να συζητηθούν διάφορα θέματα με τους Σούλη Μαρκόπουλο και Νίκο Σταυρόπουλο (ο οποίος είχε βρεθεί στο Portsmouth Invitational Tournament στις ΗΠΑ και μένει να φανεί τι μπορεί να "βγει" από εκεί αναφορικά με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους).

Διαβάστε ακόμη...