«Ο ΠΑΟΚ ότι καλύτερο μου συνέβη ποτέ!»

Από inpaok.com: Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Κούβας έδωσε ο Ρολάντο Σεπέδα που φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και αναδείχθηκε mvp του πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ ότι καλύτερο μου συνέβη ποτέ!»

Ο διαγώνιος που πλέον θα παίζει σε ομάδα της Κορέας δήλωσε αναλυτικά:

«Ο ΠΑΟΚ είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη ποτέ σε μένα Μου έδωσε μία μεγάλη ευκαιρία, πήρα δύναμη και σημαντικά πράγματα. Έπαιξα πολλούς αγώνες σε ανταγωνιστικό επίπεδο κάτι που δεν έκανα στην Κούβα αφού δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Χρειάστηκα έναν χρόνο προσαρμογής, περίπου τον Ιανουάριο είχα φτάσει σε καλά επίπεδα στην απόδοση μου. Στην αρχή είχα πρόβλημα λόγω της γλώσσας και που ήμουν μόνος σε ένα δωμάτιο. Μετά από έναν μήνα είπα πρέπει να το αλλάξω αυτό. Έμαθα λίγα αγγλικά, λίγες λέξεις στα ελληνικά, είχα καλύτερη επικοινωνία με τους συμπαίκτες μου ήρθε και η οικογένεια μου και όλα πήγαν καλά στη συνέχεια.

Απέκτησα μεγάλη ευθύνη αφού έχασα δύο κύπελλα και ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για μένα. Είπα ότι κάτι πρέπει να κάνω, ότι είναι δικό μου πρόβλημα. Έπαιξα καλύτερα και τελικά πήραμε το πρωτάθλημα. Πλέον θα παίξω στην Κορέα σε ένα ανταγωνιστικό και πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Με είδαν και με επέλρξαν. Θα μου δώσουν συμβόλαιο με 300.000 ευρώ ετησίως».

Διαβάστε ακόμη...