ΠΑΟΚ δες τι έχασες από τον Μπερμπάτοφ!

Από inpaok.com: Έκανε αίσθηση η live αναμετάδοση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μέσα από τα αποδυτήρια της Τούμπας. Για πολλούς λόγους.
Πηγή: inpaok.com
ΠΑΟΚ δες τι έχασες από τον Μπερμπάτοφ!

Ο Βούλγαρος μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να πετύχει όσα δεν πέτυχαν τόσο καιρό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αλλά και εμείς οι δημοσιογράφοι που ασχολούμαστε καθημερινά με το ρεπορτάζ του Δικεφάλου. Μπόρεσε λοιπόν, να μεταφέρει το κλίμα της ομάδας, να φέρει τους παίκτες πιο κοντά στον κόσμο.

Τι έχουν να κρύψουν τα αποδυτήρια; Τίποτα. Ο Βούλγαρος έτσι απλά σήκωσε το κινητό του και άρχισε να τραβάει ζωντανά και να μιλάει απευθείας με τους συμπαίκτες του μπροστά σε όλο τον κόσμο. Έτσι αυθόρμητα, ούτε στημένα, ούτε κανονισμένα από πριν. Άλλωστε όπως οι μεγάλες ομάδες έτσι και οι μεγάλοι παίκτες του εξωτερικού δεν έχουν ανάγκη να κρύβονται, ούτε έχουν κόμπλεξ με την δημοσιότητα. Μόνο στην Ελλάδα κρύβονται. Όσο πιο σπουδαίοι και σίγουροι για τον εαυτό τους είναι οι πρωταγωνιστές τόσο και πιο ανοιχτοί και άνετοι είναι προς τα ΜΜΕ και προς την επικοινωνία τους με τον κοινό. Θυμάμαι που ο Φερνάντο Σάντος για παράδειγμα είχε ανοιχτές για τους ρεπόρτερ και τον κοινό όλες τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ! Άλλωστε τι να κρύψει; Μόνο όποιος φοβάται κρύβει.

Ο Μπερμπάτοφ λοιπόν, σε αντίθεση με αρκετούς παραπλανημένους (κυρίως από ραδιοπαραγωγούς της συμφοράς) φίλους της ομάδας, δεν είχε να κρύψει τίποτα για τα αποδυτήρια του Δικεφάλου και τα παρουσίασε σε όλο τον πλανήτη. Μιλάμε για δύο εκατομμύρια likes και χιλιάδες θεατές τoy video, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και όλο τον πλανήτη.

Ξεγυμνώθηκε σήμερα και ο Ίγκορ Τούντορ που και δημόσια αλλά και σε συζητήσεις προς τους ρεπόρτερ, άφηνε υπονοούμενα για την συμπεριφορά του Βούλγαρου προς τους συμπαίκτες του, όπου ποτέ όμως ως τώρα, δεν είχαν πει κάτι άσχημο για αυτόν.

Αλλά σύμφωνα με τον Κροάτη ο Μπερμπάτοφ δεν χωρούσε στα πλάνα του! Μιλάμε για ανέκδοτο. Δυστυχώς όμως το ανέκδοτο αυτό, κόστισε ακριβά στον ΠΑΟΚ και πολλά στον Ιβαν Σαββίδη που έφερε τέτοιον παικταρά και είδε άλλη μία εκπληκτική επιλογή του, άλλο ένα υπερβολικό ποσό που έβγαλε από την τσέπη του, να πηγαίνει στράφι χάρη στους υπαλλήλους του.

Ο ΠΑΟΚ είχε τόσο καιρό τον Μπερμπάτοφ και ήταν σαν να μην τον είχε επειδή ο Κροάτης δεν τον ήθελε. Και ευθύνεται και για τον τραυματισμό του Βούλγαρου, αφού ενώ τον είχε όλη την χρονιά απέξω, όταν είδε τα σκούρα τον έβαλε ξαφνικά σε συνεχόμενα ματς και μοιραία ήρθε ο τραυματισμός. Και φτάσαμε στο σημείο να αποκαλούν κάποιοι τον Μπερμπάτοφ (και τον Μπερμπάτοφ) τουρίστα και να γινόμαστε ανέκδοτο! Ο Μίτκο τουρίστας που έχει πετύχει τόσα σπουδαία πράγματα στην καριέρα του και καθόταν και μάλωνε με τον νεαρό προπονητή του στον ΠΑΟΚ για να αγωνίζεται!

Κι όμως οι κουβέντες του Μπερμπάτοφ με τους ποδοσφαιριστές, με τον Πέλκα, τον Χαρίση, τον Τζαβέλλα έδειξαν πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος είναι και πόσο μεγάλη ανάγκη έχουν οι ασπρόμαυροι από τέτοιες προσωπικότητες. Πόσο καλά πλέον έχει μάθει κάθε παίκτη, τα δυνατά και αδύνατα σημεία του, τον ρόλο του καθένα στον ΠΑΟΚ αλλά φάνηκε και ο σεβασμός που υπάρχει από τους υπόλοιπους παίκτες στο πρόσωπο του.

Όταν έχεις τέτοια προσωπικότητα στην ομάδα, την προσέχεις σαν τα μάτια σου για να κερδίσεις τόσα όσα λίγες ομάδες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν. Σε αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή φέρνεις στην ομάδα έναν τόσο σπουδαίο και τον μεταχειρίζεσαι άσχημα τα αποτελέσματα είναι συνήθως τα εντελώς αντίθετα.

Διαβάστε ακόμη...