Επανεξετάζεται ο φάκελος του Πανιωνίου από την UEFA!

Από sdna.gr: O φάκελος της αδειοδότησης του Πανιωνίου πρόκειται να επανεξεταστεί από την UEFA, ωστόσο η απόφαση θα γίνει γνωστό μετά το τέλος των play offs.
Πηγή: sdna.gr
Επανεξετάζεται ο φάκελος του Πανιωνίου από την UEFA!

Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ χορήγησε την άδεια στον Πανιώνιο, καθώς σε πρώτο βαθμό ο φάκελος των Νεοσμυρνιωτών είχε απορριφθεί. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» το διάστημα 23-26 Μαΐου στελέχη εταιρείας που συνεργάζονται με την UEFA θα ελέγξουν τα στοιχεία με τα οποία ο Πανιώνιος πήρε τελικά την άδεια, η οποία του δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Φυσικά η αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα προκάλεσε αυτή την εξέλιξη, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων θεωρεί πως ο Πανιώνιος πήρε παράτυπα την άδεια και έτσι αν η UEFA κρίνει διαφορετικά, τότε ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα πάρει τη θέση των «κυανέρυθρων» στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Με τους ανθρώπους της UEFA θα συνεργαστεί ο διευθυντής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, ωστόσο δεν μπορεί να εκφέρει άποψη στη διαδικασία και είναι υποχρεωμένος να δώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα του ζητηθούν. Πάντως η απόφαση θα ανακοινωθεί μετά το τέλος των play offs προκειμένου να μην επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου αν υπάρξει αρνητική εξέλιξη για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Μάλιστα η UEFA φέρεται πως θα εξετάσει και τον φάκελο μιας άλλης ΠΑΕ της Super League, της οποίας δεν έχει διαρρεύσει το όνομα.

Διαβάστε ακόμη...