Έτοιμες οι νέες φανέλες!

Από inpaok.com: Είναι ήδη έτοιμες οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
Έτοιμες οι νέες φανέλες!

Μπορεί την χρονιά που μας πέρασε λόγω την αλλαγή εταιρείας να υπήρξε σημαντική καθυστέρηση και η ομάδα να αγωνίστηκε στους πρώτους επίσημους αγώνες με... προσωρινές φανέλες, ωστόσο φέτος η κατάσταση θα είναι διαφορετική.

Εδώ και μήνες οι ιθύνοντες του Δικεφάλου, ταξίδεψαν στην Ιταλία, βρέθηκαν με τους ειδικούς της εταιρίας Macron και μαζί αποφάσισαν για τα σχέδια των επίσημων εμφανίσεων του ΠΑΟΚ για την σεζόν 2016/2017.

Να θυμίσουμε ότι την χρονιά που μας πέρασε ο ΠΑΟΚ φόρεσε την κλασική ριγέ, μία λευκή, και την παραλλαγής, ενώ κατά την διάρκεια της σεζόν παρουσιάστηκε και η ρετρό φανέλα. Με την ρετρό θα παίξει ο Δικέφαλος και την νέα αγωνιστική σεζόν ενώ η αγωνία στους φιλάθλους υπάρχει για τις άλλες εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ και την Macron να υπόσχονται, πως θα παρουσιάσουν κάτι αρκετά ιδιαίτερο αφού εκτός όλων των άλλων αυτή την φορά υπήρχε και περισσότερος χρόνος ενώ και πάλι η ιταλική εταιρία ήταν αρκετά διαλλακτική, με αποτέλεσμα οι φανέλες να είναι ιδιαίτερες και με πολλές ΠΑΟΚτσήδικες «πινελιές».

Οι εμφανίσεις είναι ήδη καθ οδόν από την Ιταλία για την Θεσσαλονίκη, κάτι που σημαίνει ότι η παρουσίαση της νέας φανέλας θα γίνει σχετικά σύντομα.

Διαβάστε ακόμη...