H Σπάρτακ θέλει πίσω τον Σάμπο

Από inpaok.com: Μετά την Τρέντσιν που ενδιαφέρεται να αποκτήσει ξανά τον Ζάιρο, τον οποίο αυτή έδωσε στον ΠΑΟΚ και η Σπάρτακ Τρνάβα δείχνει ενδιαφέρον για την επιστροφή του Έρικ Σάμπο.
Πηγή: inpaok.com
H Σπάρτακ θέλει πίσω τον Σάμπο

Ο ομάδα της Σπάρτακ αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές αφού τουλάχιστον οχτώ ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν παρελθόν αλλά ο πρώην αρχηγός της και νυν παίκτης του ΠΑΟΚ έχει την εκτίμηση όλων μέσα στην ομάδα.

Αυτό που εμποδίζει την δεδομένη στιγμή την ομάδα της Σλοβακίας να προχωρήσει σε πρόταση για τον Σάμπο είναι η οικονομική της κατάσταση που δεν είναι και η καλύτερη αλλά στην Σπαρτάκ το σκέφτονται ιδιαίτερα για πιθανό δανεισμό. Βέβαια οι ιθύνοντες της ομάδα δημόσια δεν επιβεβαιώνουν τίποτα ακόμη, καθώς τα πράγματα είναι ρευστά σε ότι αφορά το ρόστερ της νέας περιόδο,υ όμως λογικά σύντομα θα προχωρήσουν σε πρόταση. Για τον Σάμπο, ενδιαφέρον υπάρχει όπως αποκάλυψε το INPAOK και από την Τρέντσιν αλλά και από την Ντιναμό Τιφλίδας.

Πάντως η υπόθεση Σάμπο, αναμένεται να προχωρήσει ίσως και μετά την συμμετοχή του στο EURO. Άλλωστε στον ΠΑΟΚ δεν έχει έρθει ακόμη επίσημη πρόταση από άλλες ομάδες (εκτός του ερωτήματος που έκαναν οι άνθρωποι της Τρέντσιν σε Μίχελ, τόσο για τον Σλοβάκο όσο και για τον Ζάιρο) για τον παίκτη αλλά ούτε και ο ίδιος, έχει επίσημη ενημέρωση από τον Δικέφαλο, για το αν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, κάτι που θα συμβεί μετά το τέλος των play off.

Διαβάστε ακόμη...