«Ιβιτς και Μίχελ μου είπαν πως δεν με χρειάζονταν»

Από pamesports.gr: Ο Ερικ Σάμπο αποχώρησε από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τους επόμενους αγώνες των πλέι οφ και έκανε τις πρώτες δηλώσεις σε Σλοβακικό μέσο ενημέρωσης.
Πηγή: pamesports.gr
«Ιβιτς και Μίχελ μου είπαν πως δεν με χρειάζονταν»

Ο Σάμπο μίλησε στην ιστοσελίδα Pluska.sk, επεσήμανε πως τόσο ο προπονητής όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ του ζήτησαν να πάει στην Εθνική ομάδα πρόωρα. Ο Σάμπο μεταξύ των άλλων επεσήμανε:«

Ο προπονητής μου στον ΠΑΟΚ μου είπε πως δεν με χρειάζεται στα τελευταία παιχνίδια, οπότε μου επέτρεψε να φύγω για την Εθνική ομάδα της χώρας μου. Ακόμη και ο πρόεδρος της ομάδας Λούμπος Μίχελ με ρώτησε αν ήθελα να φύγω για την Εθνική Σλοβακίας ή να παραμείνω στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Του είπα πως θέλω να πάω στην Εθνική ομάδα και να προετοιμαστώ κατάλληλα για το Euro της Γαλλίας.

Δεν σας κρύβω πως θέλω να παλέψω και να βρεθώ στο Euro του 2016. Είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα κάνω το καλύτερό που μπορώ για να βρεθώ εκεί. Είναι στο χέρι του προπονητή αν θα μου δώσει μια ευκαιρία...».

Είπε ακόμη για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Αρκετές ομάδες έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου μέχρι τώρα. Δεν το σκέφτομαι. Έχω ακόμη χρόνο. Αν τελικά πάω στο Euro, θα αρχίσω να το σκέφτομαι.

Έχω ακόμα συμβόλαιο για τρία χρόνια και είναι κάτι που δεν με απασχολεί ακόμη, το τι θα γίνει στο μέλλον. Για να είμαι ειλικρινής, θα προτιμούσα να μείνω στον ΠΑΟΚ. Αν υπάρχει μια πιθανότητα να πάω δανεικός, θα προτιμούσα να μείνω στο εξωτερικό παρά να γυρίσω στη Σλοβακία. Το να επιστρέψω πίσω θα είναι η τελευταία επιλογή».

Διαβάστε ακόμη...