«Ο Ιβιτς άλλαξε πολλά στην ομάδα...»

Από sdna.gr: Ο Μάριν Λέοβατς παρέλαβε σήμερα το βραβείο του Best Goal του μήνα Απριλίου και μίλησε για τη συνέχεια των πλέι οφ, αλλά και τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Εθνικής Κροατίας που θα λάβει μέρος στο Euro 2016.
Πηγή: sdna.gr
«Ο Ιβιτς άλλαξε πολλά στην ομάδα...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: "Ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο και να μάθουμε από τα λάθη μας...".

Για την συνέχεια των playoffs: "Είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε πάρει τους τέσσερις βαθμούς, αλλά έχουμε μια δύσκολη συνέχεια και πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Για το πως αισθάνεται που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του: "Αισθάνομαι καλά, δεν έχω πρόβλημα, είμαι έτοιμος και ελπίζω να μην έχω και στο μέλλον ανάλογα προβλήματα...".

Για τον αποκλεισμό του από την Εθνική Κροατίας στο Euro: "Στεναχωρήθηκα αλλά είναι θέμα προπονητή και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι΄ αυτό. Βέβαια θα ξεκουραστώ γιατί δεν την είχα αυτήν την ευκαιρία πέρσι προκειμένου να επιστρέψω πιο δυνατός".

Για το τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς: "Άλλαξε την αυτοπεποίθηση μας, παίζουμε ένα σύστημα διαφορετικό και δεθήκαμε περισσότερο...".

Διαβάστε ακόμη...