Αυτή είναι η νέα μεταγραφή

Από inpaok.com: Ακόμα μια μεταγραφή ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, με τον 26χρονο διαγώνιο Χάρη Σακόγλου, να φορά την φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος για την επόμενη σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
Αυτή είναι η νέα μεταγραφή

Ο Σακόγλου έρχεται στον Δικέφαλο, για να προσφέρει μια έξτρα λύση στον Γιάννη Καλμαζίδη, όσον αφορά τους ακραίους των «ασπρόμαυρων», αλλά και να δίνει ανάσες στον Χάρι Γκόμεζ, που μετά το διάλειμμα του στην Τουρκία, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ.

Ο βορειοελλαδίτης άσος γεννήθηκε στην Κατερίνη την 1η Ιουλίου του 1990, βλέπει τον κόσμο από τα 1,94 μέτρα, ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της πετοσφαίρισης στην τοπική ομάδα της Κατερίνης.

Σε ηλικία 18 ετών μεταπήδησε στο Αιγίνιο για την τοπική Νίκη. Στη Νίκη Αιγινίου παρέμεινε για αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ το 2010 μετακόμιση στη ΜΕΝΤ.

Στην ομάδα της Τούμπας ο Σακόγλου παρέμεινε μια πενταετία (2010-2015), ωστόσο το καλοκαίρι του 2015, ο 26χρονος διαγώνιος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Με τον ΟΣΦΠ ο Χάρης Σακόγλου κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και το League Cup, βρίσκοντας απέναντι του τον ΠΑΟΚ.

Ο νέος πετοσφαιριστής του Δικεφάλου, ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας, με τις οποίες πραγματοποίησε αρκετές συμμετοχές κατά τη διετία 2006-08.

Διαβάστε ακόμη...