«Περιμένουμε την έκθεση της ΔΕΑΒ και για τους γαύρους φιλήσυχους πολίτες»

Aπό paokrevolution.com: Στο ποστάρισμα τους στο facebook λίγο πριν την ραδιοφωνική τους εκπομπή οι Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ σχολιάζουν την επίσκεψη Μαρινάκη στο Μαξίμου αλλά και την εκκωφαντική σιωπή της ΔΕΑΒ που ακόμη δεν έχει ασχοληθεί με τα όσα έκαναν οπαδοί του Ολυμπιακού έξω από το Γ. Καραϊσκάκης στον αγώνα με την Αντερλεχτ.
Πηγή: paokrevolution.com
«Περιμένουμε την έκθεση της ΔΕΑΒ και για τους γαύρους φιλήσυχους πολίτες»

Το ποστάρισμα: «Μόνο εδώ σε αυτή την χώρα των θαυμάτων μπορεί ενας άνθρωπος που κατηγορείται για 5 κακουργήματα, και έχει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, και υποχρέωση παρουσίασης στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες. Μπορεί να κατέβει εντός του αγωνιστικού χώρου στον τελικό κυπέλου ποδοσφαίρου παρά την απαγόρευση, να πηγαίνει απο την πίσω πόρτα στο μέγαρο Μαξίμου και να μαλώνει τον υπουργό επικρατείας για τον υφυπουργό αθλητισμού με πρόφαση άλλα θέματα και να πνίγεται πλην εξαιρέσεων από τα Μ.Μ.Ε. Την ίδια ώρα που οι ηθικοί αλλά και οι πραγματικοί αυτουργοί είναι στις θέσεις τους και σχεδόν όλοι με τον ένα η τον άλλο τρόπο είναι κερδισμένοι. Ο Π.Α.Ο.Κ και ο κόσμος του μοιάζει να είναι για μια ακόμη φορά να είναι ο μ... και ο χαμένος της υπόθεσης.

Μέσα σε όλα τα παρελκόμενα της στημένης διαιτησίας του κόρακα από την Αθήνα με τις προσαγωγές συνοπαδών μας, με το κλείσιμο της Τούμπας, τον αποκλεισμό της ομάδας μας από τον τελικό, τους -3 βαθμούς για του χρόνου, έρχεται τώρα σαν κερασάκι στην τούρτα το ενδεχόμενο κλείσιμο της θύρας 4 . Περιμένουμε με ανυπομονησία την έκθεση της ΔΕΑΒ για την επίθεση από φιλήσυχους γαύρους πολίτες σε μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ που τους ανάγκασε σε χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων αν βέβαια έφθασε στα αυτιά του υπουργού και των υφιστάμενων του... Φέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με αυτούς μια και καλή και κυρίως τα πιόνια τους στις ΕΠΣ της βόρειας Ελλάδας στην ΚΕΔ και οπουδήποτε αλλού βρίσκονται....»

Διαβάστε ακόμη...