«Παράλογο αυτό που ζητάει ο ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: O βοηθός προπονητής της Εθνικής Σλοβακίας Στέφαν Τάρκοβιτς, μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με τον Ρόμπερτ Μακ και δήλωσε πως είναι παράλογο, να μείνει ο ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ μέχρι την πρώτη Ιουνίου.
Πηγή: inpaok.com
«Παράλογο αυτό που ζητάει ο ΠΑΟΚ!»

«Οι παίκτες μας πρέπει να ενσωματωθούν στην Εθνική ομάδα ως το αργότερο στις 30 Μαίου. Συζητάμε τι θα γίνει με τον Μακ αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό που ζητάει ο ΠΑΟΚ είναι παράλογο.

Ο παίκτης θα παίξει με τον ΠΑΟΚ 23, 26, 29 και 31 Μαΐου, και επίσης 4 του μήνα θα αγωνιστεί με την Εθνική αφού έχουμε την πρόβα τζενεράλε με την Βόρεια Ιρλανδία.

Είναι πέντε αναμετρήσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και εκτός της κόπωσης και του κίνδυνου τραυματισμού, υπάρχει και ο ψυχολογικός τομέας καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πολύ χρόνο να προετοιμαστεί ψυχολογικά για το τουρνουά.

Καταλαβαίνω πως το κύρος του συλλόγου είναι σημαντικό και πως η ομάδα έχει υψηλούς στόχους αλλά έχουμε και εμείς τις προτεραιότητες μας», δήλωσε σε ιστοσελίδα της Σλοβακίας ο βοηθός του Κοζάκοφ, ενώ στο ρεπορτάζ τονίζεται πως δεν αποκλείεται τελικά, να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να κρατήσει τον παίκτη ως τις 31 Μαίου.

Αν συμβεί το παραπάνω, τότε ο Μακ θα μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό, αρκεί η αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική των play off, να γίνει εκείνη την ημέρα και όχι την πρώτη του Ιουνίου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...