Ο Μπερμπάτοφ δηλώνει παρών για τη συνέχεια των πλέι οφ

Από metrosport.gr: Ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην δράση, ώστε να βοηθήσει τον Δικέφαλο στη συνέχεια του μίνι-πρωταθλήματος.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Μπερμπάτοφ δηλώνει παρών για τη συνέχεια των πλέι οφ

Από χθες που άρχισε η προετοιμασία της ομάδας για τον επόμενο αγώνα των πλέι οφ με αντίπαλο τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, επανεκτιμήθηκε η αγωνιστική κατάσταση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ο οποίος συμμετείχε ενεργά στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Ο Βούλγαρος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ επισημαίνουν πως είναι απόλυτα υγιής, όμως επειδή απουσιάζει από τις 14 Φεβρουαρίου από τα επίσημα παιχνίδια κρίθηκε σκόπιμο να ακολουθήσει μία σωστή διαχείριση για να επιστρέψει στα επίσημα παιχνίδια και να βοηθήσει ουσιαστικά στην προσπάθεια.

Τον Μπερμπάτοφ τον θέλουν πολύ ενεργό ειδικά στα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ, ο Βούλγαρος δείχνει πως έχει ανακάμψει και το ζητούμενο στην τελική διαχείριση είναι πως θα μπορέσει να βοηθήσει. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Μπερμπάτοφ να συμμετέχει στην αποστολή της ομάδας στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Πανιώνιο και εφόσον το αποφασίσει ο Ιβιτς να κληθεί να προσφέρει έστω και για μερικά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Επίσης, αύριο Παρασκευή (20 Μαίου) ο Μπερμπάτοφ έχει προσκληθεί να βρεθεί στην Βουλγαρία για να δώσει το παρών στο φιλικό που θα γίνει προς τιμήν του Στοίτσκοφ.

Διαβάστε ακόμη...