Τα πλάνα Ιβιτς για Νέα Σμύρνη

Από inpaok.com: Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος, την Δευτέρα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Πηγή: inpaok.com
Τα πλάνα Ιβιτς για Νέα Σμύρνη

Μετά το ρεπό της Τρίτης, παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουν συγκεντρώσει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Δευτέρας, το αποτέλεσμα του οποίου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Βλάνταν Ιβιτς προσανατολίζεται να προχωρήσει σε μια αλλαγή στο σχήμα της ομάδας, σε σχέση με την 11αδα που παρουσίασε στην «Λεωφόρο». Αλλαγή αναγκαστική καθώς όπως είναι γνωστό, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αλέξανδρο Τζιόλη που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό καθώς και τον Εργκους Κάτσε που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής που του επιβλήθηκε, μετά την απόρριψη (δείτε εδώ) της έφεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα δοκιμάζει ο σέρβος τεχνικός στις προπονήσεις, η αλλαγή θα είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Πέλκα στο παιχνίδι της Δευτέρας. Ο νεαρός θα έχει ένα πιο επιτελικό ρόλο αφήνοντας τους Χαρίση και Τσίμιροτ να λειτουργήσουν περισσότερο ανασταλτικά. Θα δούμε τους Μακ και Ροντρίγκες να εναλλάσσονται στις πτέρυγες και τον Στέφανο Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Στην άμυνα το δίδυμο Τζαβέλλα – Μαλεζά διατηρεί την θέση του ενώ στα άκρα θα δούμε και πάλι τον Λέοβατς αριστερά και τον Κίτσιου δεξιά.

Με αξιώσεις θέση διεκδικούν οι Μυστακίδης και Σκόνδρας με τον πρώτο να δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την εποχή.

Διαβάστε ακόμη...