Ο κίτρινος «πυρετός» και ο Τέρι

Από inpaok.com: Το ενδεχόμενο να δούμε και τον Τέρι Αντόνις σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην διάρκεια των play off δεν πρέπει να αποκλειστεί με δεδομένη την απουσία των Κάτσε, Τζιόλη και το γεγονός ότι Τσίμιροτ και Χαρίσης έχουν από τρεις κίτρινες κάρτες. Είναι πολύ πιθανό να «μείνει» από παίκτες στην μεσαία γραμμή ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Ο κίτρινος «πυρετός» και ο Τέρι

Ο αυστραλός δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας όχι μόνο με την προσπάθεια που καταβάλλει αλλά και με τον άριστο χαρακτήρα που επιδεικνύει. Στοιχεία που έχουν εκτιμηθεί δεόντως στην Τούμπα και όχι μόνο από την τεχνική ηγεσία.

Την ίδια ώρα, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αναζητά ο Γκολάσα. Ο ισραηλινός ποδοσφαιριστής αντιλαμβάνεται ότι το μέλλον του στην Τούμπα είναι αβέβαιο και λογικά αναζητά με τον μάνατζερ του νέο προορισμό. Ο Γκολάσα δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ιβιτς και μετά από δυο χρόνια στην Τούμπα με ελάχιστες συμμετοχές δεν έχει πολλές επιλογές.

Θεωρείστε δεδομένο ότι στην Τούμπα είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του εφόσον προκύψει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Εξέλιξη που έχει πολλές πιθανότητες σύμφωνα με τις κινήσεις που γίνονται τους τελευταίους μήνες από τον εκπρόσωπο του Γκολάσα στο Ισραήλ αλλά και σε άλλες χώρες.

Διαβάστε ακόμη...