«Τεράστια ομάδα ο ΠΑΟΚ, τεράστια και η πίεση στον Ίβιτς»

Από metrosport.gr: Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Γιώργος Αλεξόπουλος και μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, την ΑΕΚ αλλά και τον Βλάνταν Ίβιτς.
Πηγή: metrosport.gr
«Τεράστια ομάδα ο ΠΑΟΚ, τεράστια και η πίεση στον Ίβιτς»

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ: «Η Ένωση ήταν καλύτερη σε καίρια σημεία του παιχνιδιού και πέτυχε τα γκολ και δίκαια το κατέκτησε. Δυναμώνει την ΑΕΚ αυτός ο τίτλος ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Η αναγέννηση έχει ξεκινήσει και τα καλύτερα έρχονται για την ΑΕΚ. Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν μεγαλύτερο κίνητρο και το ήθελε περισσότερο από τον Ολυμπιακό.»

Για τα πλέι οφ: «Είναι ένας θεσμός διαφορετικός από το Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλές ομάδες όπως και η έκπληξη του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος. Η ΑΕΚ τώρα έχει την ψυχολογία με το μέρος της και μπορεί να το διαχειριστεί.»

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: «Ήταν ένας παίκτης πολύ συγκροτημένος και ως άνθρωπος το ίδιο. Έχει όλα τα εχέγγυα να γίνει ένας πολύ καλός προπονητής. Μαθαίνω τα καλύτερα για την δουλειά του, το αξίζει να γίνει καλός προπονητής. Η πίεση που καλείται να διαχειριστεί είναι μεγάλη γιατί ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια ομάδα και έχει τεράστια πίεση αλλά η δουλειά του προπονητή το έχει αυτό.»

Διαβάστε ακόμη...