Ο Ιβάν στηρίζει και το ΑΠΘ!

Από inpaok.com: Ο Ιβάν Σαββίδης πέρα από τις πολλές επιχειρηματικές του δραστηριότητες και την ενεργή ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚ από το 2012 και μετά, διαθέτει και ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα με το όνομά του, το οποίο χρηματοδοτεί πολλά προγράμματα φιλανθρωπικά, πολιτιστικά, πολιτισμικά, αθλητικά αλλά και επιμορφωτικά.
Πηγή: inpaok.com
Ο Ιβάν στηρίζει και το ΑΠΘ!

Τώρα, το «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδης» προχωρά σε μια νέα συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) για τη δημιουργία εδρών μελέτης του ποντιακού πολιτισμού και της ρωσικής γλώσσας στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Πρύτανης του ΑΠΘ Περικλής Μήτκας και ο Ιβάν Σαββίδης, πρόεδρος και ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη, θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 και ώρα 10:00, στην αίθουσα της Συγκλήτου του ΑΠΘ (7ος όροφος, κτήριο Διοίκησης).

Θέμα της συνέντευξης είναι η υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ιβάν Σαββίδη, με αντικείμενο την προώθηση δράσεων εκπαιδευτικού, ερευνητικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

Εκεί θα ανακοινωθεί η ίδρυση έδρας μελέτης του ποντιακού πολιτισμού και έδρας ρωσικής γλώσσας στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ με τη στήριξη του Ιδρύματος Ιβάν Σαββίδη.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου θα υπογραφεί Σύμφωνο Συνεργασίας.

Διαβάστε ακόμη...