"Ο Κοντονής δεν θέλει να νομιμοποιήσει την ΕΠΟ"

Από soccerplus.gr: Για την απουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Πέτρος Κωνσταντινέας, τονίζοντας ότι "δεν θέλει να νομιμοποιήσει την αναξιόπιστη ΕΠΟ με την παρουσία του".
Πηγή: soccerplus.gr
"Ο Κοντονής δεν θέλει να νομιμοποιήσει την ΕΠΟ"

Αναλυτικά όσα είπε για το θέμα στον ΣΠΟΡ FM ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

Για την απουσία του κ. Κοντονή από τον τελικό: "Δεν γνωρίζω γιατί δεν πάει στο γήπεδο ο υφυπουργός. Ίσως υπάρχει μία απαξίωση γι' αυτά που συμφωνήθηκαν μεταξύ υπουργείου και ΕΠΟ. Ίσως με την παρουσία του δεν θέλει να νομιμοποιήσει αυτούς τους αναξιόπιστους ανθρώπους. Είναι λογικό και το σέβομαι.

Αν κάνουν μια συμφωνία και ο ένας δεν τηρεί το λόγο του, γιατί να πάει να κάνει τη γλάστρα δίπλα τους και να τους νομιμοποιεί; Αυτοί οι άνθρωποι έχουν αποδειχτεί εδώ και καιρό αναξιόπιστοι".

Για το αν θα πήγαινε ο ίδιος στον τελικό: "Δεν θα πήγαινα. Εγώ δεν θα πάω κόντρα. Θα είναι σαν να πάω αντίθετα στο σκεπτικό του υφυπουργού. Δεν πάμε να βάλουμε τρικλοποδιά στις προσπάθειες που κάνει ο κ. Κοντονής. Ανήκω σε έναν χώρο, υπερασπίζομαι τις αρχές του και δεν κάνω προσωπική πολιτική".

Διαβάστε ακόμη...