Ετσι «έφτιαξε» τους παίκτες ο Ιβιτς στο ημίχρονο στη Λεωφόρο

Από metrosport.gr: Ο προπονητής του Δικεφάλου με μια εξαιρετική ομιλία «έφτιαξε» τους παίκτες του ώστε να διεκδικήσουν στην νίκη στη Λεωφόρο την Κυριακή (15/5).
Πηγή: metrosport.gr
Ετσι «έφτιαξε» τους παίκτες ο Ιβιτς στο ημίχρονο στη Λεωφόρο

Ο ΠΑΟΚ κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει την νίκη στη Λεωφόρο την Κυριακή (15/5), εφόσον υπήρχε αριθμητική ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Παρά την εχθρικότατη διαιτησία των Κύζα, Αλεξέα και Τουμπακάρη, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ αντιμετωπίστηκαν με άνισο τρόπο, εντούτοις το τελικό ισόπαλο (1-1) αποτέλεσμα δίνει την προοπτική στην ομάδα να διεκδικήσει έως το τέλος την πρώτη θέση.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, όπως αναφέραμε και χθες, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλά οργανωμένος, ο Ιβιτς προσέγγισε σωστά στο τακτικό κομμάτι το ματς ενώ οι εντολές του ακούστηκαν στον απόλυτο βαθμό από τους παίκτες. Και πριν από την έναρξη του αγώνα, ειδικά όμως στο ημίχρονο της αναμέτρησης, η ομιλία του ήταν καθοριστική. Τους «έφτιαξε» για να αντιδράσουν όπως κι έγινε: «Παίξτε για τον ΠΑΟΚ, για την φανέλα, για εσάς τους ίδιους. Μην αντιδράτε στις προκλήσεις, προστατεύστε την ομάδα. Να είμαστε καλά οργανωμένοι και με σωστό τρόπο να βγούμε μπροστά για να πετύχουμε το γκολ. Μπορούμε να νικήσουμε αν και παίζουμε με παίκτη λιγότερο». Ο Ιβιτς και κατά την διάρκεια του αγώνα φρόντισε με τις εντολές του να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες στους παίκτες του: «Μαρκάρετε αποτελεσματικά, πάνω στην μπάλα, μην κάνετε φάουλ», επαναλάμβανε. Για αυτό τον λόγο ο Χαρίσης αλλά και ο Ροντρίγκες μετά το τέλος του αγώνα, δήλωναν πως ο προπονητής τους έφτιαξε για να πάρουν αποτέλεσμα. Όπως κι έγινε.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σέρβος τεχνικός δήλωνε ευχαριστημένος γιατί οι παίκτες του έδωσαν το 100%. Πλέον με τους τέσσερις βαθμούς στο ενεργητικό του, ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος την πρώτη θέση. Για όλους, είναι κομβικά τα δύο ματς με τον Πανιώνιο. Εφόσον ο ΠΑΟΚ «περάσει» νικηφόρα τα δύο εμπόδια θα κάνει ουσιαστικό άλμα για την πρωτιά.

Οι παίκτες προπονήθηκαν χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου (ρεσιτάλ φιλοξενίας από τους οικοδεσπότες) ενώ λίγο μετά τις 20:00 χθες έφθασαν αεροπορικώς στην Θεσσαλονίκη. Ήταν πωρωμένοι παράλληλα από την εχθρική διαιτησία, ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν στην συνέχεια ενώ είναι έτοιμοι για το «διπλό» στην Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε ακόμη...