Για ποινή μίας αγωνιστικής πηγαίνει ο Τζιόλης

Από metrosport.gr: Ο μέοσς του ΠΑΟΚ αναμένεται να πέσει στα «μαλακά» και να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, βάσει όσων έγραψε ο διαιτητής του αγώνα, Γιώργος Κύζας.
Πηγή: metrosport.gr
Για ποινή μίας αγωνιστικής πηγαίνει ο Τζιόλης

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αποβλήθηκε για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος στην καριέρα του, όπως αναφέραμε και στο χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ» και θα χάσει σίγουρα το επόμενο παιχνίδι των πλέι οφ με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Εξαιτίας της απευθείας αποβολής του Τζιόλη με κόκκινη κάρτα, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για τον τρόπο με τον οποίο ο διαιτητής της αναμέτρησης, έγραψε στο φύλλο αγώνα που συμπλήρωσε την φάση του 20ου λεπτού. Διαπίστωσαν πως σε αυτά που έγραψε ο Κύζας, ο Τζιόλης δεν έκανε μία ηθελημένη αντιαθλητική ενέργεια, αλλά πάνω στην ένταση του αγώνα υπέπεσε στο λάθος.

Για το ίδιο βέβαια λάθος, ο Κύζας δεν απέβαλε τον Κουτρουμπή (δύο φορές), τον Ταυλαρίδη ενώ δεν έγραψε τίποτα για τις βρισιές που του έλεγαν οι παίκτες του Παναθηναικού.

Για τον Τζιόλη πάντως η ουσία είναι πως αναμένεται να πέσει στα «μαλακά» και να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική. Δηλαδή θα χάσει το ματς της Νέας Σμύρνης. Ο ίδιος ο Τζιόλης έλεγε πως στην επίμαχη φάση, δεν είδε τον Ζέκα, κινήθηκε για να πάρει την μπάλα αλλά βρήκε τον παίκτη του Παναθηναικού.
TAGS: Τζιόλης ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...