«Όλα καλά με το κεφάλι»

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ πήρε παλικαρίσια ισοπαλία (1-1) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των play off, έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα από το 20′ όταν αποβλήθηκε ο Τζιόλης και παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ενώ ήταν ήδη με 10 παίκτες.
Πηγή: inpaok.com
«Όλα καλά με το κεφάλι»

Κι επίσης πήρε «Χ» παρότι είχε κόντρα διαιτησία σε όλο το ματς!

Σε αυτές τις αναποδιές βάλτε και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στη διάρκεια του αγώνα!

Ο Ζάιρο μπήκε αλλαγή στο 60′ στη θέση του Μακ, αλλά έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού (θλάση) στο 68′ και σήμερα θα φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του, ωστόσο δύσκολα θα προλάβει άλλο ματς στα φετινά play off.

Λίγο μετά το 75′ ο Γκάρι Ροντρίγκες ζήτησε αλλαγή και στο 79′ μπήκε στη θέση του ο Γιάννης Μυστακίδης, με τον μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι να ανησυχεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ωστόσο μετά το παιχνίδι είπε ότι είναι καλά και θα είναι έτοιμος για το επόμενο ματς του Δικέφαλου.

Αλλά και ο Γιάννης Μυστακίδης λίγο μετά την είσοδό του στο ματς κτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού από τον Ταυλαρίδη και χρειάστηκε να του τοποθετηθεί ένας επίδεσμος στο κεφάλι για να συνεχίσει τον αγώνα!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Μυστακίδης ενημέρωσε μέσω instagram τον κόσμο ότι είναι καλά γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σημαντικό βαθμός!!! Όλα καλά με το κεφάλι...».

Διαβάστε ακόμη...