Τι θα γίνει με το Πανιωνίος-ΠΑΟΚ;

ΑΠό inpaok.com: Το μεσημέρι της Δευτέρας (14:00), συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της Superleague, με θέμα την συνέχεια των play off.
Πηγή: inpaok.com
Τι θα γίνει με το Πανιωνίος-ΠΑΟΚ;

Όπως είναι γνωστό, για την 3η αγωνιστική που έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαίου, έχει οριστεί μόνο ο αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, καθώς την Τρίτη θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και δεν είναι δυνατόν την επόμενη μέρα να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι του Παναθηναικού με την ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτίθεται να ζητήσει την αναβολή και του δικού της αγώνα για προφανής λόγους. Ο Παναθηναικός θα έχει την δυνατότητα να ξεκουραστεί μέχρι το επόμενο παιχνίδι του σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που θα κληθεί την Τετάρτη να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο. Ωστόσο η αναβολή του αγώνα και η μετάθεση του για την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναικό, θεωρείται δύσκολη υπόθεση καθώς δεν είναι μόνο θέμα Superleague αλλά και NOVA που δεν συμφωνεί με μια τέτοια εξέλιξη.

Το θέμα απασχολεί τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που συνεδριάζουν αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο της Αθήνας όπου διανυκτερεύει και η αποστολή. Όπως είναι γνωστό ο Δικέφαλος δεν επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη καθώς προτιμήθηκε να μην ταλαιπωρηθεί η ομάδα με δυο συνεχόμενα ταξίδια καθώς την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε ακόμη...