Βρώμικο στήσιμο... σε βάρος του ΠΑΟΚ για να ρεφάρουν

Από metrosport.gr: Ορίσαν διαιτητή τον Κύζα που έχει αδικήσει κατάφορα τον ΠΑΟ στον αγώνα με τον Θρύλο για να ρεφάρει και τον πλαισίωσαν με δυο λαμόγια της παράγκας
Πηγή: metrosport.gr
Βρώμικο στήσιμο... σε βάρος του ΠΑΟΚ για να ρεφάρουν

Αποθέωση της διαπλοκής και της δολιότητας του συστήματος των υποδίκων η πρωτοφανής και απίστευτη «σύνθεση» που σκαρφίστηκαν οι τυφλοπόντικες των λαγουμιών της ΚΕΔ, προκειμένου να διαχειριστούν για «ίδιον όφελος» το αυριανό παιχνίδι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ.

Και όταν λέμε για «ίδιον όφελος» δεν εννοούμε τίποτε περισσότερο αλλά και λιγότερο, από την φθηνή και δύσοσμη σκοπιμότητα να ικανοποιήσουν τα ταπεινά ένστικτα εκδικητικότητας από τα οποία διακατέχονται (ιδιαίτερα το αφεντικό τους) για έναν περήφανο και ολοκάθαρο Σύλλογο, του οποίου η σθεναρή στάση αποτέλεσε και την αφορμή για το «στριπτίζ» που υπέστησαν και τις περιπέτειες που ακολούθησαν.

Τι σκέφτηκαν λοιπόν οι... «γλάστρες» της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ή καλύτερα, τι τους έδωσε εντολή να πράξουν το αφεντικό τους; «Στο παιχνίδι της Λεωφόρου.... μας δίνεται η ευκαιρία να πετύχουμε - χωρίς να φαινόμαστε- αυτό που επιζητούμε και για το οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να το πετύχουμε για πολλούς και σημαντικούς λόγους. Μεταξύ των δυο κακών... το μη χείρον βέλτιστον.

Προέχει ως εκ τούτου η σκληρή τιμωρία των Μακεδόνων για όσα τόλμησαν (να σηκώσουν δηλαδή κεφάλι και να μας ξευτελίσουν) ανεξάρτητα αν προκύψει ωφέλεια για τον μισητό μας αντίπαλο ο οποίος έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι συμβιβάζεται εύκολα και ελίσσεται ως χαμαιλέων ανάμεσα σε ιδιοτέλειες και συλλογικές σκοπιμότητες, απεμπολώντας στο άψε-σβήσε αγώνες και αδιαπραγμάτευτες αρχές που θα οδηγούσαν στο γκρέμισμα της παράγκας και στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου». Αλώστε μεταξύ των δυο, αυτός που μετρά σήμερα περισσότερο σε όλα τα επίπεδα είναι ο ενοχλητικός και επικίνδυνος ΠΑΟΚ.

Τι σκέφτηκαν ή τις τους επέβαλλε το ιερατείο της διαπλοκής; «Διορίστε διαιτητή κάποιον που έχει αδικήσει τον Παναθηναϊκό και μάλιστα εξόφθαλμα, ώστε να έχει ισχυρό κίνητρο του ρεφαρίσματος και της εξισορρόπησης απέναντι στους πράσινους και πλαισιώστε τον με δυο επόπτες από τους πλέον έμπιστους και αδίστακτους που διαθέτετε».

Η επιλογή ήταν εύκολη: Κύζας! Αυτός είναι που αποκεφάλισε τους πράσινους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και η περίπτωση του προσφέρεται ιδανική για τον επιδιωκόμενο σκοπό. Επόπτες; Ποιοι άλλοι; Τα δυο γνωστά εξαπτέρυγα της παράγκας (Ταμπουκάρης και Αλεξέας). Τι είπατε; Κάπου έχετε ακούσει κάτι για αυτούς; Εχετε δίκιο!

Είναι τα σημαιάκια της διαπλοκής τα οποία ορίστηκαν για τον τελικό και για τον ορισμό των οποίων έγινε ο μεγάλος χαμός με συνέπεια να ματαιωθεί ο αγώνας. Η ΑΕΚ «έφτυσε κατάμουτρα» την ΕΠΟ και την ΚΕΔ και δε δέχθηκε τον ορισμό τους. Συμμάχησε με τους Ενωσίτες και ο Κοντονής. Τελικά, μετά από ένα απίστευτο ξεφτιλίκι διαπραγματεύσεων Κοντονή, υπόδικης ΕΠΟ και ΑΕΚ, τα δυο λαμόγια αποκλείστηκαν από τον τελικό.

Γιατί κρίθηκαν επικίνδυνα και ακατάλληλα για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Και ενώ όλοι περίμεναν λογικά να τεθούν σε μια προσωρινή διαθεσιμότητα περιέργως, δολίως και μυστηρίως επιστρατεύτηκαν (!!!) για το πλέον σημαντικό παιχνίδι των πλέι οφ. Τρελά πράγματα; Μάλλον δόλια και βρώμικα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο έχουν να επιδείξουν αμέτρητες, άδικες και σκόπιμα καταδικαστικές για τον ΠΑΟΚ συμπεριφορές στα παιχνίδια που ο Δικεφαλος τους βρήκε μπροστά του.

Κλείνοντας με την επισήμανση της απίστευτης απόφασης της ΚΕΔ και ευχόμενοι να μην τελεσφορήσουν οι σκέψεις και οι επιδιώξεις των αφεντικών της περί της εκδίκησης και της τιμωρίας του επαναστάτη ΠΑΟΚ, οφείλουμε να σταθούμε σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός που αφορά την εκκωφαντική σιωπή των αθλητικών εισαγγελέων της ΕΠΟ για το ροντέο του ψυχάκια και ταραχοποιού Αγλερινού στην Τούμπα. Αλήθεια θα περάσει στο ντούκου αυτό το σκάνδαλο;

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...