Τουρκία καλεί Βίτορ

Από sport24.gr: Ο ατζέντης του Μιγκέλ Βίτορ, βρίσκεται στη γειτονική χώρα και διαπραγματεύεται το νέο συμβόλαιό του.
Πηγή: sport24.gr
Τουρκία καλεί Βίτορ

Αισιοδοξία στον ΠΑΟΚ ότι θα παίξει με κόσμο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα ο Μιγκέλ Βίτορ είναι πολύ πιθανό να έχει βρει την επόμενη ομάδα του μετά τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος δεν έχει καμία διαπραγμάτευση πλέον με τον Δικέφαλο και περιμένει νέα απο το ταξίδι του ατζέντη του στην Τουρκία.

Ο εκπρόσωπος του 27χρονου παίκτη βρίσκεται στην γειτονική χώρα και διαπραγματεύεται με τουλάχιστον δύο ομάδες.

Πρόθεση του Βίτορ είναι το αργότερο μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχει καταλήξει σε συμφωνία με την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του από τη νέα σεζόν, κάτι που δείχνει ότι οι συζητήσεις είναι προχωρημένες.

Υπάρχει πάντα ανοιχτή και η πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά όπως μετέφερε σε Σέρβους δημοσιογράφους ο ίδιος ο Βίτορ δεν είναι στις πρώτες επιλογές του.

Ελπίζει ότι θα παίξει με κόσμο κόντρα σε Παναθηναϊκό

Εξάλλου, μέχρι την Παρασκευή περιμένουν στην Τούμπα να έχει εκδοθεί η απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τις τιμωρίες δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών από τα παιχνίδια με Καλλονή και Πανιώνιο.

Την έφεση είχε κάνει ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας και οι πληροφορίες που συλλέγει ο ΠΑΟΚ δίνουν ελπίδες ότι θα εξαλειφθούν και οι δύο ποινές και ο Δικέφαλος θα παίξει με κόσμο στην Τούμπα στο τελευταίο ματς των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη...