«Έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Λέτιτς»

Από sdna.gr: Ο Μπόγιαν Λέτιτς της Ζίλινα θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Βόσνιους και τον 23χρονο αριστερό μπακ να λέει πως θέλει να παίξει μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Λέτιτς»

Δημοσίευμα από την Βοσνία αναφέρει πως ο Βόσνιος αριστερός μπακ της Ζίλινα, Μπόγιαν Λέτιτς, θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ! Μάλιστα οι συμπατριώτες του Λέτιτς κάνουν λόγο για συμφωνία ύψους 1.885.000 ευρώ του Δικεφάλου με την Ζίλινα, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα εισπράξει 2,3 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια. Τα συγκεκριμένα νούμερα ωστόσο φαίνονται υπερβολικά.

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Σλοβακίας, λόγω και του Λούμπος Μίχελ, τη στιγμή μάλιστα που αναζητεί και παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Όσο για τον Λέτιτς, εκείνος έκανε και δηλώσεις λέγοντας πως ανυπομονεί να παίξει στην Τούμπα: «Ο ατζέντης μου είπε ότι είχε κάποιες προσφορές, αλλά εκείνη του ΠΑΟΚ ήταν πολύ ισχυρή. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω μπροστά σε τέτοιο κοινό, με αυτή την ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

Ο 23χρονος μπακ μπορεί να αγωνιστεί και ως χαφ, ενώ φέτος έπαιξε σε 19 ματς πρωταθλήματος και 7 στο Europa League, έχοντας 5 ασίστ και 1 γκολ.

Διαβάστε ακόμη...