«Λούκας, ΠΑΟΚ και Ισπανία»

Από inpaok.com: Ο νυν προπονητής της Καρπάτι Λβιβ, Βολοντίμιρ Μπεζούμπιακ μίλησε σε ΜΜΕ της Ουκρανίας για την ομάδα του αλλά αναφέρθηκε και στον Λούκας, ο οποίος μέσω ΠΑΟΚ πήγε στην Ισπανία και φέτος έκανε σπουδαία χρονιά με την Λα Κορούνια.
Πηγή: inpaok.com
«Λούκας, ΠΑΟΚ και Ισπανία»

Εξήγησε επίσης γιατί ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έπιασε στην Ντιναμό Κιέβου, όταν πέρασε εκεί ένα διάστημα πριν τον Δικέφαλο.

Αρχικά τόνισε ότι με τον Λούκας υπήρχε πρόβλημα επικοινωνίας λόγω γλώσσας και πρόσθεσε: «Στην Καρπάτι ο Λούκας δεν έπαιξε ούτε στο 50% των δυνατοτήτων του. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι γι' αυτόν η Ουκρανία ήταν μία καταστροφή. Η κατάσταση στη χώρα μας ήταν γι' αυτόν ένα σοκ.

Ο Λούκας είναι ένας καλός, γρήγορος και τεχνίτης αλλά δεν ήθελε να δουλεύει πολύ στην προπόνηση. Είναι καλό άτομο, αλλά εμείς δεν πήραμε από αυτόν όσα μπορούσαμε.

Ευτυχώς γι' αυτόν πήγε στον ΠΑΟΚ την κατάλληλη στιγμή και από εκεί επέστρεψε στην Ισπανία. Και το αποτέλεσμα είναι αξιοσημείωτο».

Όσο για το γεγονός ότι και στην Ντιναμό Κιέβου δεν βρήκε τα κίνητρα να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο, είπε: «Η Ντιναμό δεν ήταν ομάδα για τον Λούκας. Η σιδηρά πειθαρχία δεν ήταν γι' αυτόν. Γενικά έμοιαζε αδύνατον να τον κουμαντάρει κάποιος προπονητικά όπως ήταν. Έπρεπε να βρει κάποιος τον τρόπο να τον προσεγγίσει αλλιώς και να του μιλήσει...»

Διαβάστε ακόμη...