Βλέπει Αντόνιο Γέζινα και Μιλούνοβιτς ο ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ μπαίνει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και ασχολείται εντατικά με περιπτώσεις παικτών που του προτείνονται ή παρακολουθεί μέσω σκάουτινγκ.
Πηγή: metrosport.gr
Βλέπει Αντόνιο Γέζινα και Μιλούνοβιτς ο ΠΑΟΚ

Όλοι έχουν αντιληφθεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει δυνατό μπάσιμο στα μεταγραφικά. Και ασχολείται εντατικά με περιπτώσεις παικτών που του προτείνονται ή παρακολουθεί μέσω σκάουτινγκ.

Δύο τέτοιες είναι του Κροάτη 27χρονου τερματοφύλακα, Αντόνιο Γέζινα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Λούκα Μιλούνοβιτς του Πλατανιά. Ο ύψους 1.93μ. τερματοφύλακας, μία φορά διεθνής και με 8 συμμετοχές φέτος, έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Ντιναμό, που όμως έχει αποκτήσει δύο νεαρούς τερματοφύλακες και παραχωρεί τόσο τον Γέζινα όσο και τον Εντουάρντο. Για την απόκτησή του η κροατική ομάδα θέλει ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ. Για τον παίκτη έχουν ενημερωθεί οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και αξιολογείται από το τιμ της ομάδας.

Για τον Μιλούνοβιτς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει συλλέξει πληροφορίες μέσα από την παρακολούθησή του, στα δύο χρόνια που παίζει στον Πλατανιά και οι άνθρωποί του έχουν θετική άποψη. Ο 24χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός πέρυσι είχε 24 ματς και 4 γκολ σύνολο και φέτος 24 ματς και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.

Στον ΠΑΟΚ μελετούν την περίπτωση και σε συνδυασμό και με τις άλλες εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη θέση θα αποφασίσουν αν θα κάνουν δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του.

Διαβάστε ακόμη...