Αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Στεφάνου!

Από inpaok.com: Ο Γιώργος Στεφάνου της Κηφισιάς, αρέσει στον Δικέφαλο. Ο λίμπερο της αθηναϊκής ομάδας θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ εφόσον το ενδιαφέρον των ασπρόμαυρων προχωρήσει.
Πηγή: inpaok.com
Αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Στεφάνου!

Ο 35χρονος θεωρείται ως ο καλύτερος Έλληνας λίμπερο και είναι ο μόνος παίκτης στην Ελλάδα που έχει κερδίσει το Κύπελλο με τέσσερις διαφορετικές ομάδες, ενώ έχει κερδίσει έξι πρωταθλήματα με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ηρακλή!

Το καλοκαίρι του 2003,ο Στεφάνου μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2009. Το 2010 πήρε μεταγραφή για την Ε.Α. Πατρών ενώ μετά από ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα της Αχαΐας, ανηφόρισε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αγωνιστεί με τον Ηρακλή. Αφού συμπλήρωσε ένα χρόνο φορώντας την κυανόλευκη φανέλα, κατηφόρισε και πάλι στη Στερεά Ελλάδα και τον Πειραιά, καθώς πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Η επιλογή του αυτή κρίθηκε άκρως επιτυχημένη, καθώς σε 3 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, κατέκτησε 2 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και 2 Leagu Cup.

Ο διεθνής πετοσφαιριστής, την χρονιά που μας πέρασε, έπαιξε στην Κηφισιά με απόλυτη επιτυχία και ήταν τρίτος καλύτερο υποδοχέας του πρωταθλήματος, την στιγμή ο καλύτερος του Δικεφάλου στην υποδοχή, ήταν ο Δημήτρης Γκαράς που βρέθηκε στην 25η θέση του σχετικού πίνακα.

Διαβάστε ακόμη...