Ξεχώρισε τον Σχορτσανίτη ο Κρουμπάλι

Από contra.gr: Ο Ουσμάν Κρουμπάλι, που αγωνίστηκε με επιτυχία στο Λαύριο και πλέον ανήκει στην Βενέτσια, από το πέρασμά του στην Ελλάδα δεν ξέχασε τις "μάχες" του με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ
Πηγή: contra.gr
Ξεχώρισε τον Σχορτσανίτη ο Κρουμπάλι

Φαίνεται πως οι "μάχες" του Ουσμάν Κρουμπάλι με αντίπαλο τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ έμειναν αξέχαστες για τον συγκεκριμένο καλαθοσφαιριστή. Ο Κρουμπάλι, που αγωνίστηκε με επιτυχία στο Λαύριο, πλέον ανήκει στην Βενέτσια και για το πέρασμά του από το ελληνικό πρωτάθλημα τόνισε:

"Ηταν μια φανταστική εμπειρία γιατί εκτός του ότι ήταν πρωτάθλημα ανάμεσα στα πιο σημαντικά και δύσκολα της Ευρώπης, με οδήγησε στο να αντιμετωπίσω πρωταθλητές παίκτες όπως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (σ.σ. ως γνωστόν ο "Σόφο" έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους πριν παίξει στον ΠΑΟΚ) που σου φέρνουν φυσικές δυσκολίες στο παιχνίδι. Ετσι αυτό έχει σαν αντίκτυπο το κάθε παιχνίδι να γίνεται πρόκληση. Και μου αρέσουν οι προκλήσεις γιατί μου αρέσει να μετράω τον ίδιο μου τον εαυτό και να βελτιώνομαι".

Ο Κρουμπάλι, λοιπόν, ξεχώρισε τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ από το διάστημα που έπαιξε στη χώρα μας ενώ να σημειωθεί πως στα δύο ματς με τον "Δικέφαλο" έμεινε στα "ρηχά" καθώς στο εντός έδρας παιχνίδι του Λαυρίου πέτυχε τέσσερις πόντους ενώ στον αγώνα στο "Παλατάκι" ήταν άποντος. Πάντως πρόσφερε πολλά στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη καθώς βάσει του συστήματος αξιολόγησης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Λαυρίου έχοντας μέσο όρο 10,7 πόντους.

 

Διαβάστε ακόμη...