Γίνονται - μέχρι στιγμής - τα πλέι οφ

Από pamesports.gr: Στο κενό έπεσε η προσπάθεια να μην οριστούν διαιτητές στους αγώνες που αρχίζουν την Τετάρτη. Ποιός μπορεί όμως να είναι σίγουρος πλέον;
Πηγή: pamesports.gr
Γίνονται - μέχρι στιγμής - τα πλέι οφ

Η ΕΠΟ φαίνεται να κάνει πίσω στην απόφασή της να μην ορίσει διαιτητές για τους αγώνες πλέι οφ που αρχίζουν την Τετάρτη. Μέχρι αυτή τη στιγμή - ποιος μπορεί να είναι σίγουρος πλέον - θα ορίσει κανονικά τους διαιτητές αφού ενδεχόμενη άρνησή της δημιουργούσε μια σειρά από προβλήματα. Όπως:

- Η Nova θα ενεργοποιούσε τις ρήτρες που υπάρχουν στη συμφωνία με τον συνεταιρισμό των ΠΑΕ. Και με απλή αριθμητική θα έβγαινε ένα... κουστούμι 2,4 εκ. ευρώ που θα ζητούσε από την Σουπερλίγκα. Κι επειδή το ταμείο είναι... μείον θα τα αφαιρούσε από τα χρήματα που θα έδινε για το επόμενο πρωτάθλημα.

- Οι ίδιες οι ομάδες θα πλήρωναν το... μάρμαρο αφού στο τέλος της σεζόν θα μοιραζόντουσαν 2,4 εκ. ευρώ λιγότερα από τα ήδη κουτσουρεμένα χρήματα που παίρνουν.

- Η ΕΠΟ για την δεύτερη ομάδα που θα έπαιζε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα δήλωνε τον Παναθηναϊκό που τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος μετά την αφαίρεση των βαθμών της ΑΕΚ. Αυτό όμως θα ξεσήκωνε νέα θύελλα αντιδράσεων από πλευράς ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιου που με τη διαδικασία των πλέι οφ διεκδικούν τη 2η θέση.

- Οι κόντρες θα έπαιρναν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αφού εκτός από αυτές της πολιτείας με την ΕΠΟ και της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό θα έμπαιναν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος, αλλά και οι άλλες ομάδες που απλά θα έχαναν λεφτά.
Αυτά μέχρι στιγμής. Με τα όσα έχουμε ζήσει τις τελευταίες ώρες κανείς δεν ξέρει τι άλλο μπορεί να προκύψει...

Διαβάστε ακόμη...