Τηρήστε τα συμφωνηθέντα ή ξεχάστε τον τελικό κυπέλλου!

Από soccerplus.gr: Σε δήλωση προέβη ο υφυπουργός Αθλητισμού, Στάυρος Κοντονής, με την οποία απαιτεί από την ΕΠΟ μέχρι τις 12:00 αύριο την Παρασκευή, να αλλάξει τους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου, που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αρχική συμφωνία.
Πηγή: soccerplus.gr
Τηρήστε τα συμφωνηθέντα ή ξεχάστε τον τελικό κυπέλλου!

Ειδάλλως ο υφυπουργός Αθλητισμού αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην τελεστεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ! Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε συμφωνηθεί, στο πλευρό του διεθνούς διαιτητή Σιδηρόπουλου, να είναι οι βοηθοί που έχει και στην Ευρώπη, Ευθυμιάδης και Κωσταράς.

Αντ' αυτών όμως, η ΕΠΟ όρισε βοηθούς τους Αλεξέα και Πετρόπουλο. Παράλληλα, αντί για διεθνής παρατηρητής, ορίστηκε ο Γκρούτσης, που ως ενεργεία ήταν βοηθός και όχι ρέφερι!

Σημειώνεται, ότι εκτός από το Υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού, έντονη είναι η δυσφορία και στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή:

«Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα».

Διαβάστε ακόμη...