“Πολύ ιδιαίτερος αυτός ο τίτλος”

Από arenafm.gr: Ο Γιάννης μίλησε στον Arena fm για την κατάκτηση και πάλι του πρωταθλήματος από τoν ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
“Πολύ ιδιαίτερος αυτός ο τίτλος”

"Είναι πολύ ιδιαίτερος τίτλος αυτός αφού ανατρέψαμε τα προγνωστικά και καταφέραμε για πρώτη φορά ο τέταρτος να σπάσει την έδρα και του πρώτου και του δεύτερου. Ιδίατερη τιμή και ιδιαίτερη χαρά που δείχνει ότι κάτι υπάρχει στην ομάδα και πρέπει να επενδύσουμε πάνω σε αυτό.

Χρειαστήκαμε χρόνο για να δέσει η ομάδα και να βρούμε συνοχή. Ήταν ένας αγώνας δρόμου. Δυσκολευτήκαμε αρκετά αλλά στο τέλος βρήκαμε το επίπεδο και την ποιότητα που χρειαζόμασταν. Αν είχαμε περισσότερο χρόνο στο λιγκ καπ και το κύπελλο ίσως να ήταν διαφορετικά και εκεί. Ο χρόνος ήταν περιορισμένος, αλλά στο τέλος το ξεπεράσαμε

Το δυσκολότερο είναι να παραμείνεις στην κορυφή, όταν ξέρεις ότι όλοι σε κυνηγάνε.

Όσο γιατί έδφυγα το καλοκαίρι, προς τα έξω δόθηκε η εντύπωση ότι ήταν οικονομικό το θέμα κάτι που δεν ίσχυε. Ο λόγος ήταν στη φιλοσοφία, το πώς θα λειτουργεί η ομάδα. Λύθηκαν κάποια από τα θέματα με την έλευση του κυρίου Τσαλόπουλου. Ήταν μια εγγύηση για μένα ότι θα βρούμε ένα κοινό τρόπο λειτουργίας.

Κάποιοι πάντως στο ευρύτερο περιβάλλον του ΠΑΟΚ δεν το χάρηκαν το πρωτάθλημα. Φυσικά δεν αναφέρομαι στους άμεσους συνεργάτες. Αλλά αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες."

Διαβάστε ακόμη...