Ζήτησε το «παλατάκι» ο Ιβάν!

Από sentragoal.gr: Η χρονιά δεν ολοκληρώθηκε με τον ιδανικό τρόπο για τον ΠΑΟΚ. Μετά από δυο πετυχημένες σεζόν, κατά τις οποίες ο Δικέφαλος του Βορρά κατέκτησε την 3η θέση, φέτος έμεινε εκτός 4άδας.
Πηγή: sentragoal.gr
Ζήτησε το «παλατάκι» ο Ιβάν!

Αυτό που κυρίως χαρακτήρισε τον φετινό ΠΑΟΚ ήταν η αστάθειά του, απόρροια της κακής χημείας που υπήρχε στην ομάδα. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς καλείται πλέον να σχεδιάσει το μέλλον. Η διοίκησή του (υπηρεσιακή, διορισμένη από το Ειρηνοδικείο) εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κι έχει προχωρήσει σε νέες επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει αναλάβει την ευθύνη διαχείρισης της ΚΑΕ, έχει όμως ενισχύσει το καλαθοσφαιρικό τμήμα την τελευταία 2ετία με 1,5 εκατ. ευρώ περίπου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα σταθεί στο πλευρό της διοίκησης του Πρέλεβιτς και την επόμενη χρονιά. Από το ύψος της βοήθειας Σαββίδη θα εξαρτηθεί το μπάτζετ που θα διαθέσει ο ΠΑΟΚ για τη δημιουργία νέας ομάδας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συζήτησε με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο διαχείρισης και εκμετάλλευσης χώρων του κλειστού γηπέδου μπάσκετ.

Διαβάστε ακόμη...