Μάρκεβιτς - ΠΑΟΚ: Κάτι παραπάνω από ένα φλερτ;

Aπό gazzetta.gr: Ο Μίρον Μάρκεβιτς είναι ένας από τους υποψήφιους για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Πολλοί λένε, ότι είναι ο επικρατέστερος και ο εκλεκτός του Ιβάν Σαββίδη! Υπομονή, τρεις εβδομάδες...
Πηγή: gazzetta.gr
Μάρκεβιτς - ΠΑΟΚ: Κάτι παραπάνω από ένα φλερτ;

Την ώρα που ο Βλάνταν Ίβιτς κερδίζει πόντους και ετοιμάζει την ομάδα για τα πλέι οφ, στην Ουκρανία, όπου ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε πρόσφατα και παρακολούθησε τον ημιτελικό του Europa League Σαχτάρ – Σεβίλλη, επαναφέρουν έντονα το όνομα του Μίρον Μάρκεβιτς.

Όπως, μάλιστα αναφέρουν ότι «μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Μάρκεβιτς». Ο χρονικός ορίζοντας σχετίζεται με το τέλος και των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ οι Ουκρανοί υποστηρίζουν επίσης πως και το θέμα του Βραζιλιάνου Λέο Μάτος, που ενδιαφέρει τον Δικέφαλο, σχετίζεται με τις πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στον 65χρονο προπονητή της Ντνίπρο και τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Προχωρώντας δε ακόμη περισσότερο το όλο σενάριο γύρω από τον ΠΑΟΚ και τον Ουκρανό προπονητή, που οδήγησε πέρσι την Ντνίπρο στον τελικό του Europa League, αναφέρουν ότι «υπήρξε ραντεβού ανάμεσα σε Σαββίδη – Μίχελ και Μάρκεβιτς»!

Φυσικά ούτε από τον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε κι από τον Μάρκεβιτς επιβεβαιώνεται η συγκεκριμένη πληροφορία,με τον σημερινό προπονητή της Ντνίπρο πριν από λίγες μέρες να διαψεύδει όλα τα σενάρια και τις φήμες γύρω από το μέλλον του στους πάγκους.

Διαβάστε ακόμη...