Τελειώνει ο Μπερμπάτοφ;

Από inpaok.com: Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σε λίγο καιρό θα συμπληρώσει τρεις μήνες εκτός δράσης καθώς μετά το ματς με τον Ηρακλή στις 14 Φεβρουαρίου από το οποίο αποχώρισε τραυματίας με θλάση β' βαθμού, δεν έχει επιστρέψει σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς.
Πηγή: inpaok.com
Τελειώνει ο Μπερμπάτοφ;

Χθες (4/5) παρακολούθησε το φιλικό ματς του ΠΑΟΚ με την Πιρίν στην Τούμπα (νίκη με 3-0 για τον Δικέφαλο) και μετά το παιχνίδι φέρεται να είπε στον προπονητή της βουλγαρικής ομάδας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται!

Ο Νατσί Σενσόι αποκάλυψε στα ΜΜΕ της Βουλγαρίας ότι είχε έναν διάλογο με τον Μπερμπάτοφ, τον οποίο ρώτησε αν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται και αυτός του απάντησε αρνητικά!

Ο προπονητής της Πιρίν φέρεται να προσπάθησε να τον εμψυχώσει λέγοντας του ότι «αντίθετα με άλλες εθνικότητες οι Βούλγαροι έχουν άλλη δύναμη για να συνεχίζουν», αλλά ο 36χρονος Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ (είναι γεννημένος στις 30/1/1980) απάντησε πως «έτσι είναι ο χρόνος».

Εφόσον ισχύουν όσα μεταφέρουν ορισμένα βουλγαρικά ΜΜΕ, φαίνεται ότι η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία της καριέρας του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να προλάβει κάποια ματς των playoffs για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...