ΠΑΟΚ-Πιρίν 3-0

Από sdna.gr: Θετικό ήταν το πρόσημο για τον ΠΑΟΚ στο φιλικό τεστ με την Πιρίν στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος κέρδισε με 3-0, με όλα τα γκολ να επιτυγχάνονται στο πρώτο ημίχρονο. Αρεσαν οι Μακ, Κλάους (που σκόραραν) και ο Ζάιρο στην επιστροφή του στα γήπεδα έπειτα από τρεις μήνες.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ-Πιρίν 3-0

Ξεμούδιασμα... με τριάρα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, στο σημερινό φιλικό με την Πιρίν στην Τούμπα. Ο Βλάνταν Ιβιτς, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, φανερώνοντας ωστόσο πολλές απο τις σκέψεις του ενόψει πλέι οφ.

Ο Δικέφαλος, άρεσε στα πρώτα 45' του αγώνα, όπου και σημείωσε τα τρία τέρματα που του χάρισαν τη νίκη. Στα θετικά ήταν επίσης το γεγονός της επανεμφάνισης του Ζάιρο, στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Βραζιλιάνο άσο να επιστρέφει στη δράση έπειτα από τρεις μήνες και να δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση.

Τον...χορό των γκολ για τον ΠΑΟΚ, άνοιξε ο Μακ, στο 17', ωστόσο το μισό γκολ ανήκε στον Τσίμιροτ, που έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Σλοβάκο που κατάφερε για ένα ακόμα παιχνίδι να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Κλάους, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με πλασέ μέσα από την περιοχή. Το 3-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, σημείωσε ο Τζαβέλλας, με ωραίο πλασέ, έπειτα από νέα ασίστ του Τσίμιροτ.

Η Πιρίν από την πλευρά της δεν κατάφερε να σταθεί... εμπόδιο στον ΠΑΟΚ, με τους Βελλίδη και Γλύκο (σ.σ. έπαιξαν από ένα ημίχρονο) να έχουν ένα ήσυχο απόγευμα).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σέρβος τεχνικός του Δικεφάλου, άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα του, ωστόσο οι ρυθμοί έπεσαν, ο ΠΑΟΚ έβγαλε μόλις μία φάση, στο 72' με τον Ροντρίγκες και το 3-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα ριχτεί στη "μάχη" των πλέι οφ, με τις υποχρεώσεις του να ξεκινούν από την Τούμπα, κόντρα στην ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Γλύκος, Μαλεζάς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Ζάιρο, Αθανασιάδης.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Βελλίδης, Χατζηϊσαΐας, Τζαβέλλας(60′ Κάτσε), Σκόνδρας, Σάμπο, Αντόνις, Χαρίσης, Γκολάσα, Ροντρίγκες, Μακ(60′ Κοροβέσης), Αθανασιάδης(74′ Κούστα).

Πιρίν: Κοστόφ, Σάντεφ, Ντιουλγκέροφ, Πόπεφ, Σαντάνσκι, Μπενγκιούνοφ, Τραγιάνοφ, Τάσεφ, Καραπέτροφ, Τόσεφ, Μπασλίεφ.

Διαβάστε ακόμη...