Αυτούς προτείνει ο Κοντρέρας στον ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Ο Πάμπλο Κοντρέρας ήρθε στην «Τούμπα» για να προτείνει τρεις συμπατριώτες του στον ΠΑΟΚ και το SDNA έχει και τα τρία ονόματα!
Πηγή: sdna.gr
Αυτούς προτείνει ο Κοντρέρας στον ΠΑΟΚ!

Ένας φίλος από τα παλιά, ο Πάμπλο Κοντρέρας έκανε την εμφάνιση του στην «Τούμπα» για να παρακολουθήσει το φιλικό ματς του ΠΑΟΚ με την βουλγαρική Πιρίν και τα μεταγραφικά σενάρια φούντωσαν.

Ο παλιός αμυντικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος ακολουθεί τον τελευταίο καιρό καριέρα μάνατζερ έχει έρθει με συγκεκριμένες προτάσεις για παίκτες, τις οποίες θα θέσει υπόψη του Λούμπος Μίχελ, ο οποίος θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κοντρέρας έχει έρθει με μία λίστα που περιλαμβάνει μία λίστα με τρία ονόματα συμπατριωτών του, που έχουν αξιόλογο βιογραφικό.

Ο πρώτος είναι ο 31χρονος (αναπληρωματικός) τερματοφύλακας της Κόλο-Κόλο, Πάουλο Αντρές Γκαρσές, ο οποίος έχει περάσει από όλες τις μεγάλες ομάδες της χώρας (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, Ουνιβεσιδάδ ντε Τσίλε, Ο' Χίγκινς, Κόλο-Κόλο) και έχει χριστεί μία φορά διεθνής.

Η δεύτερη περίπτωση (και μάλλον η πιο ενδιαφέρουσα) αφορά τον 22χρονο (διεθνή με την Ελπίδων) Κλαούντιο Αντρές Μπαέσα, ο οποίος είναι ο βασικός αμυντικός χαφ της Κόλο-Κόλο (29 συμμετοχές φέτος) και το στυλ (όπως και η σωματοδομή του) παρομοιάζεται με αυτή του Αρτούρο Βιδάλ, ενώ η τρίτη αφορά τον 26χρονο μπακ Ράφαελ Καρόκα (επίσης διεθνής με την Ελπίδων παλιότερα), ο οποίος ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Κόλο-Κόλο και τις τρεις τελευταίες σεζόν έχει γεμάτες χρονιές με την Ντεπόρτες Ικίκε.

Διαβάστε ακόμη...