Τα χειρότερα… έρχονται!

Από inpaok.com: Ετοιμοι για... σκληρές καταστάσεις στα play off, πρέπει να είναι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Τα χειρότερα… έρχονται!

Αναφέρομαι στον τρόπο που θα αντιμετωπιστεί ο Δικέφαλος από τους διαιτητές. Τα... όργανα ξεκίνησαν από την Μεγάλη Παρασκευή με την είδηση για την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα με αφορμή την αποχή του ΠΑΟΚ από τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Είδηση που δεν μου προκάλεσε καμία απολύτως έκπληξη. Θα σκαρφιστούν πολλά για να εκδικηθούν τον Δικέφαλο μέχρι το τέλος των play off. Οσο αντέχει το σύστημα θα δημιουργεί προβλήματα στον Δικέφαλο. Κατάφερε μεγάλο πλήγμα στο σύστημα και σε όσους το υπηρετούν η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.

Θα κάνουν ότι μπορούν στο επόμενο χρονικό διάστημα. Όσα προλάβουν δηλαδή γιατί οι μέρες τους είναι μετρημένες. Οι εκπλήξεις που θα νιώσουν το επόμενο διάστημα θα είναι συνεχόμενες και θα αποτελέσουν την χαριστική βολή στο κατεστημένο που διέλυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει νομικά, κάθε πρόβλημα που εντέχνως θα τις δημιουργήσουν μέχρι να καταρρεύσουν. Η παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν κι άλλα. Και για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες.

Θεωρώ δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να τερματίσει στην 1η θέση του μίνι πρωταθλήματος. Ακόμα και με κόντρα την διαιτησία. Ο Δικέφαλος διαθέτει υλικό ικανό να πετύχει πολλά πράγματα, αν οι παίκτες πιστέψουν στις δυνατότητες τους. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Και δύσκολο όμως δεν είναι αν αναλογιστούμε το υλικό που διαθέτουν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ.

Κανείς δεν μπορεί να με πείσει ότι Παναθηναικός, ΑΕΚ και Πανιώνιος έχουν καλύτερο υλικό ή καλύτερο προπονητή από τον ΠΑΟΚ. Φτάνει οι ασπρόμαυροι να αποδείξουν τις ικανότητες τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Επαναλαμβάνω, ακόμα και με κόντρα τους διαιτητές.

Διαβάστε ακόμη...