«Βομβαρδισμός» ΠΑΟΚτσήδων στον Φερνάντο Σάντος

Από metrosport.gr: Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ασκούν έντονη πίεση στον Πορτογάλο τεχνικό, που ευχήθηκε για την γιορτή του Πάσχα., για να επιστρέψει στον Δικέφαλο.
Πηγή: metrosport.gr
«Βομβαρδισμός» ΠΑΟΚτσήδων στον Φερνάντο Σάντος

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ξεχνά την Ελλάδα και έτσι με αφορμή την γιορτή του Πάσχα, ευχήθηκε μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook σε όλους τους Έλληνες.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας έγραψε «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, υγεία σε όλους». Τα likes έπεσαν βροχή αλλά την παράσταση έκλεψαν τα σχόλια των οπαδών του ΠΑΟΚ που έκαναν το δικό τους πρέσινγκ ζητώντας του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Έτσι πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, φίλοι του ΠΑΟΚ έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Πορτογάλο. «Εμείς σας θέλουμε στον ΠΑΟΚ και σας περιμένουμε να τον οδηγήσετε στην πρώτη θέση» έγραψε ένας φίλος του Δικεφάλου ενώ στο πνεύμα των ημερών κάποιος άλλος σχολίασε: «Χριστός Ανέστη δάσκαλε. Έλα πίσω στον ΠΑΟΚ μπας και αναστηθούμε». «Ελάτε ξανά στην ΠΑΟΚΑΡΑ μπας και γίνουμε ξανά ομάδα» σημείωσε ένας άλλος αλλά και «υγεία να έχεις και γύρνα πίσω στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας» ήταν το σχόλιο ενός ακόμη φίλου του ΠΑΟΚ.

Υπήρχαν μηνύματα και στα αγγλικά και στα πορτογαλικά με το ίδιο πάντα σχόλιο από τους φίλους του Δικεφάλου, δηλαδή καλούν τον Σάντος με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική Πορτογαλίας να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Η «Μ» εδώ και αρκετό καιρό έχει αποκαλύψει το ότι ο Λούμπος Μίχελ έχει συζητήσει με τον Σάντος και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον πιέζει να αποφασίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να κινηθεί αναλόγως.

Διαβάστε ακόμη...