«Θα μου άρεσε να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Από gazzetta.gr: Ο Ίγκορ Τούντορ αρνήθηκε να σχολιάσει στο gazzetta.gr την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην κατέβει ο ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη», ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να εργαστεί ξανά στην Ελλάδα!
Πηγή: gazzetta.gr
«Θα μου άρεσε να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Ο Ίγκορ Τούντορ έμεινε στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάτι λιγότερο από εννιά μήνες. Σε 44 ματς υπό την καθοδήγηση του Κροάτη τεχνικού ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέγραψε 17 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ υπέστη 10 ήττες.

Στις 9 Μαρτίου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε την απόλυση του «λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας», όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Ο 38χρονος τεχνικός έχει επιστρέψει στη βάση του στο Σπλιτ προκειμένου να φορτίσει τις μπαταρίες.

Ο Ίγκορ Τούντορ αν και δεν δείχνει να βιάζεται περιμένει μία ενδιαφέρουσα πρόταση για να επιστρέψει στους πάγκους.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Κροάτη τεχνικό με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δεχθεί πρόταση από ελληνικό σύλλογο.

«Είμαι πολύ καλά. Ψάχνω για μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου μετά τον ΠΑΟΚ», ήταν τα πρώτα λόγια του Τούντορ με τον πρώην τεχνικό του «Δικεφάλου» να σημειώνει πως δεν έχει δεχθεί μέχρι στιγμής κρούσεις από ελληνικές ομάδες.

«Από την Ελλάδα δεν έχω δεχθεί μέχρι στιγμής κάποιο τηλεφώνημα. Θα μου άρεσε πάντως ωστόσο να δουλέψω ξανά στην Ελλάδα».

Ο Τούντορ παράλληλα δεν θέλησε να πει κάτι για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην κατέβουν οι Θεσσαλονικείς στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

«Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο φίλε μου γι'αυτό».

Διαβάστε ακόμη...