Τι… παίζει με τον Μακ;

Από inpaok.com: Μια χθεσινή ανάρτηση της συζύγου του Ρόμπερτ Μακ στο Instagram, έφερε ξανά στο προσκήνιο το θέμα του Σλοβάκου και της παραμονής του ή όχι στην Τούμπα.
Πηγή: inpaok.com
Τι… παίζει με τον Μακ;

«Η οικογένειά μου... αγαπάμε την Ελλάδα όλοι μας... θα μου λείψει αυτό το μέρος τόσο πολύ... Έμειναν μόνο δυο μέρες» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σουζάνα Μακ αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως το μέλλον του άντρα της θα είναι αλλού...

Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος από την οικογένεια Μακ θέλει περισσότερο να μείνει στη Θεσσαλονίκη, αυτή είναι η ίδια η Σουζάνα! Της αρέσει πολύ η πόλη και οι συνθήκες που επικρατούν εδώ αλλά την απόφαση θα την πάρει ο Ρόμπερτ. Η ίδια στο περιβάλλον της λέει πως «κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να ξαναγυρίσουμε».

Η σύζυγος του Μακ αναχωρεί σήμερα ή αύριο για τη Σλοβακία μαζί με τα παιδιά και τίποτα δεν είναι σίγουρο για το αν θα επιστρέψουν το καλοκαίρι ή όχι.

Γεγονός είναι ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ έχει τάσεις φυγής και προς το παρόν δεν έχει γίνει καμιά ουσιαστική συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2017. Το θέμα για τον ίδιο είναι κυρίως οικονομικό, θέλει ένα μεγάλο συμβόλαιο, αλλά τα χρήματα που έχει στο μυαλό του, είναι δύσκολο να τα πάρει από τον Δικέφαλο. Φυσικά, σημαντικό παράγοντα αποτελεί η συμμετοχή του στο προσεχές Euro 2016, το οποίο μπορεί να τον βοηθήσει για μια μεγάλη μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι στο υπάρχον συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο υπάρχει ρήτρα 4 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά το γεγονός ότι από τον προσεχή Δεκέμβριο μπορεί να «κλείσει» σε όποια ομάδα επιθυμεί ως ελεύθερος, μπορεί να ρίξει κάπως τις απαιτήσεις της ομάδας. Όπως και να έχει, ο ΠΑΟΚ προς στιγμήν έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του Μακ και πρέπει να δώσει τη συγκατάθεση του για να πάρει κάποια μεταγραφή. Σχεδόν σίγουρο είναι πάντως ότι τίποτα δεν πρόκειται να «κινηθεί» μέχρι τη λήξη των υποχρεώσεων του Μακ με Εθνική στο Euro...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...