Ξυλούρης, Γιαλυτάκης και Μακρυγιαννάκης για Κ20 ΠΑΟΚ!

Από grandsport.gr: Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι Ξυλούρης, Γιαλυτάκης και Μακρυγιαννάκης του Κεραυνού!
Πηγή: grandsport.gr
Ξυλούρης, Γιαλυτάκης και Μακρυγιαννάκης για Κ20 ΠΑΟΚ!

Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές της θυγατρικής του ΠΟΑ, θα δοκιμαστούν για τρεις ημέρες από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να ενταχθούν στην Κ20 των ασπρόμαυρων στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ αναφέρει:

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται από το απόγευμα της Τρίτης 3 Μαΐου, τρεις ποδοσφαιριστές του Κεραυνού στο πλαίσιο της συνεργασίας της ακαδημίας μας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μιχαήλ Ξυλούρης(γεν. 1999), Σταμάτιος Μακρυγιαννάκης(γεν. 1999) και Γεώργιος Γιαλυτάκης(γεν. 1998) αναχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης(3/5) από το αεροδρόμιο Ηρακλείου με προορισμό την Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσουν τριήμερο δοκιμαστικό από τους προπονητές του τμήματος Κ20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές επιλέχθηκαν μετά από στενή παρακολούθηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και θα φιλοξενηθούν στους ξενώνες του προπονητικού κέντρου των ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κεραυνού θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της Κ20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Τετάρτη(4/5) έως και την Παρασκευή(6/5).

Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ο υπεύθυνος ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Λαγωνίδης.

Διαβάστε ακόμη...